Robson21 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Fajnie ze admini sa tacy aktywni na tym serwerze gram juz 2 godz bylo juz 3 cziterow zaden admin nie dostepny ! ! ! moje podanie wisi juz od 3 kwietnia i zadnych dalszych dzialan zycze wam jak najlepiej z takim podejsciem ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3x NAAJ Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 gram juz 2 godz bylo juz 3 cziterow zaden admin nie dostepny ! ! ! 2 Godziny i admina niema ? Jak to możliwe przecież Admin to robot/komputer który wali 24H na serwerze ... Admin ma też swoje życie prywatne nie tylko Cs'a .... Złożyłeś podanie, fajnie to teraz poczekaj na przyjęcie bądź odrzucenie.. Dziwne, że miałeś 2 razy admina (AMX 8 moim zdaniem do sprawdzenia) a nie potrafisz nagrać demka , wsiąść IP/SID i zgłosić na forum na-pewno byłoby to na + do Twojego podania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson21 Posted April 8, 2016 Author Share Posted April 8, 2016 no to masz problem bo hltv nie bylo na serwie ! wy sami nie wiecie co sie dzieje na waszych serwerach Link to comment Share on other sites More sharing options...
3x NAAJ Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 ! wy sami nie wiecie co sie dzieje na waszych serwerach Tak, tak zawsze to "Admin" ma problem Gdzie ja coś wspomniałem o HLTV ?! Więc? Napisałem, żebyś Ty nagrał demko (Ostatnio był wspomniany temat, żeby sprawdzano kandydatów na admina czy potrafią nagrać demo... Przydałoby się ) No nie wiem bo to nie mój serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franio i Gwiazda Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 hmm wypowiem sie Admin jak kolega wspomina nie ma obowiązku siedziec 24 h na servie a tym bardziej na forum;) Jeśli ktoś lata odpalony zgłaszasz to komu innemu skoro nie ma admina macie tu dużo widzę kontaktów do czerwonych itp na pewno ktoś z nich jest dostępny Lub nagrywasz demko i zgłaszasz delikwenta i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurort rolson Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 O tej godzinie ludzie siedzą w szkole lub w pracy. Z takim zachowaniem i brakiem jakiegokolwiek pojęcia na temat dem nie dostaniesz admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 widzisz czitera a nie ma admina na serwerze? nakręc demko i wrzuć na forum a UBT sie tym zajmie chyba lekki ból pupy ze jeszcze nie rozpatrzone podanie cierpliwości! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...