Namer 6 Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Brakuje binda na useitem, w moim przypadku F działa tylko na zmiane broni. Najemnik nie dostaje hp i ammo za kille Rusher jest zbyt słaby Killstreak dobrze działa, nawet lepiej niz w 1.6 Problemy z logowaniem na początku mapy brak możliwości rozpędzania na bh komenda sv_enablebunnyhopping 1 Speedhacker troche silny z 1/1 mozna mu dac 1/2 z lpm i ppm brakuje 2/3 klas od lvla napisy dmg troche za duze peleryna kucacza zbyt slaba mało map sniper z deagla ma za duza szanse na one shota narazie tyle amadeusz za słaby w porownaiu z chorazym chorazy bardzo silny brak mozliwosci dawania monet Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Namer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Namer 6 Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) aha i jeszcze za tag multi head moglo by byc wiecej expa albo monet i chorazy mógł by mieć bazowe obrażenia na 0 bo i tak jest przesadzony z rakietami i granatami brak vipa, sry nie zauważyłem Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Namer Bt aureox, 8 Sierpnia 2019 Twoje posty zostały połączone oprócz tego pierwszego, którego niestety nie mogłem połączyć. Nie rób zbędnego spamu i korzystaj z opcji EDYTUJ! nie wolno pisać postu pod postem - upomnienie słowne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquax 2 739 Napisano 16 Sierpnia 2019 Brakuje binda na useitem, w moim przypadku F działa tylko na zmiane broni. - Domyślnie w cod modach useitem masz pod "E" lub "C" Najemnik nie dostaje hp i ammo za kille - Mi jakoś dawał. Sprawdź dokładnie Rusher jest zbyt słaby - Może jakaś propozycja co mu dać? Killstreak dobrze działa, nawet lepiej niz w 1.6 - To super Problemy z logowaniem na początku mapy - Naprawiamy to cały czas. Jest to spowodowane wczytywaniem się wszystkiego (myślimy też nad dodaniem rozgrzewki) brak możliwości rozpędzania na bh komenda sv_enablebunnyhopping 1 - Została wyłączona celowo Speedhacker troche silny z 1/1 mozna mu dac 1/2 z lpm i ppm - Prawdopodobnie zostanie lekko osłabiony brakuje 2/3 klas od lvla - To będzie w następnej edycji napisy dmg troche za duze - Porozmawiam z technikiem peleryna kucacza zbyt slaba - Niewidzialnosc z peleryny dostajesz losowo mało map - Na sam początek jest to celowo zrobione. Nikt nie bedzie gral na wynalazkach sniper z deagla ma za duza szanse na one shota - ma 1/8 szans amadeusz za słaby w porownaiu z chorazym - Ostatnio gosciu wszystkich lał z amadeusza chorazy bardzo silny - Jest caly czas balansowany brak mozliwosci dawania monet - Jedynie bedziesz mogl w sklepiesms kupic sobie aha i jeszcze za tag multi head moglo by byc wiecej expa albo monet - Pomyslimy nad tym bo dobra opcja i chorazy mógł by mieć bazowe obrażenia na 0 bo i tak jest przesadzony z rakietami i granatami - jak wyzej. myslimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Namer 6 Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) z monetami chodzilo mi o wymiany między graczami np. perk za monety i klany, powiedzmy, że klan ma 2/2 członków, a ulepszenie kosztuje 2800 monet w klanie jest 400 monet, a ja mam 2400 monet i chcę tam dołączyć ale nie mogę wplacic tych monet ani nie moge ich dac założycielowi aby ulepszył klan. Nie wiem czy dobrze to opisałem próbowałem najprościej jak sie da a co do chorazego wystarczy mu 1 granat bo i tak ma 2 rakiety Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Namer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquax 2 739 Napisano 23 Sierpnia 2019 Tu w temacie wszystko jasne to zamykam. Co potrzeba to sobie zapisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquax 2 739 Napisano 23 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach