Max 3 505 Napisano 3 Września 2019 6 1 Kuman, asassin432, Maysteroo i 4 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maysteroo 2 222 Napisano 3 Września 2019 wiem 1 1 Max i Kuman dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuman 223 Napisano 3 Września 2019 Nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meaN 92 Napisano 3 Września 2019 po*****e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 212 Napisano 3 Września 2019 Wiem, od teraz xD 1 Nadiaaa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlayHard 46 Napisano 3 Września 2019 Ciekawe + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ARNOLD KOPYTO 2 158 Napisano 3 Września 2019 Spoko juz wiem 1 Shock_Therapy dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shock_Therapy 69 Napisano 3 Września 2019 to tak jak możesz wykonywać zawód psychoterapeuty bo prawo nie mówi jasno kto może nim być i nie potrzeba do tego certyfikatów 1 ARNOLD KOPYTO dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 4 Września 2019 Od teraz już wiem, śmieszne, a zarazem dziwne xD 1 Max dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach