Clueey Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Bene - pozytywna osoba, ale nie miałem przyjemności bliżej go poznać. Wkłada dużo pracy w poprawne prosperowanie serwera głosowego. Bene to jedna z najbardziej pozytywnych osób jakie tu poznałem. Chłop pierwsza klasa można się z nim napić, pogadać i potrollować. Rozkręciłem imprezę w jego aucie, a teraz on będzie kręcił w moim. Adam ogarnia TS3 i Discorda jak nikt inny. Stara się ulepszać jak tylko może. Nakierował nas na zlot. XD Bene kojarzę z Discorda ustawiał mi nick i chyba coś jeszcze, ogólnie dobra morda fajnie się z nim rozmawia, takich ludzi szanuję. Pozdrawiam. Niestety nie znam Bene. Nigdy nie miałem okazji z nim porozmawiać ani pograć więc dużo o nim nie napiszę. Fajna osoba, parę razy miałem okazję popisać na chatboxie. Nie znam Bene za bardzo - tyle co z SB. Dba tam o tego TS3 i męczy mi tyłek o pomoc przy Discordzie. Nie chciał mnie kiedyś na TS3 zabrać. Ogólnie pozytywny gość - specjalista od wirusa watykańczyka. Pozdrawiam. Bene przez internet był mega zj*bany, w sumie dalej jest, ale jak poznaliśmy się na zlocie okazał się mega w porządku ziomkiem, elo Co tu dużo pisać. Jest bardzo pozytywną osobą z którą można na luzie porozmawiać, pośmiać się i pograć. W razie problemu zawsze pomoże, tylko nieraz wku*wia się z byle powodu na byle co. Dobrze zajmuje się sprawami technicznymi TS3. Od dawna na sieci i zawsze ogarnie dobry bimberek. Podróżnik Adam swój chłop, nic złego nie mogę powiedzieć o nim, odpowiednia osoba na tym stanowisku. Wykonuję bardzo dużo dobrego dla Naszego TS'a i dba o niego. Obowiązki swoje wykonuje na sieci bardzo dobrze. Jeśli chodzi prywatnie to się w sumie nie mieliśmy okazji poznać. Raczej sporadycznie tylko z nim gadałem, ale o TSa dba bardzo dobrze Bene spoko chłop, dobry użytkownik Multi-Head Pozdrawiam. Sympatyczny człowiek. Dobry Community Manager ds. Komunikacji. Nie znam go, więc się na jego temat nie wypowiem. Pozdrawiam. Bene? Jeszcze mi nie podpadł, więc ciężko mi cokolwiek dobrego o nim powiedzieć.😂 Pomijając ten szczegół to jakoś mega dobrze się nie znamy Mam nadzieję, że to z czasem nadrobimy i będę miała więcej do powiedzenia na temat tej zaczepnej paskudy. Główny bohater: @Bene Wystąpili: @Squb @SadoS @LOLSON @WaRninG1 @A3ro @No Pr0blem @Max Bugs @wiadrzak @VisTeR.' @Malu @Bezzi @B2K @Rekuseq @Verti @Kuman @Gunia @~Czarna~ Dziękuję wszystkim wyżej wymienionym za poświęcenie chwilki na odpisanie, w końcu to dzięki Wam istnieje "Opinia o użytkownikach"! Do zobaczenia w kolejnej odsłonie! Pozdrawiam. BORN2SPEED., WaRninG1, Gunia and 2 others 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SadoS Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Generalnie bene to złodziej i alkoholik zapomniałem dodać Clueey, WaRninG1 and Bene 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vertisek Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Pozdrawiam @Bene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bene Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Dziękuję za ciepłe i miłe opinie od wszystkich misiaczków :3 @~Czarna~ na pewno się poznamy, jeszcze będzie tyle okazji Dziękuję @Clueey za udział!:)) ~Czarna~ and Clueey 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 było fajnie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 10 godzin temu, Clueey napisał: Bene przez internet był mega zj*bany, w sumie dalej jest, ale jak poznaliśmy się na zlocie okazał się mega w porządku ziomkiem, elo Popieram w 100% Bene, venividiwandi, Malu and 1 other 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bene Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 dziękuję za ciepłe słowa kolegów siatkarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...