Clueey 973 Napisano 25 Stycznia 2020 Witam w kolejnej odsłonie postrzelonego, dzisiejszą ofiarą jest @SadoS, życzę miłego czytania! Morderca Postrzelony Szybkie strzały: Kogo zabrałbyś ze sobą na bezludną wyspę?@VisTeR.' @femarix Kogo poznałeś jako pierwszego na sieci?@LOVASSS Największa maruda na sieci?@VisTeR.' Najbardziej pozytywna osoba?@femarix Najbardziej irytująca osoba?Brak odpowiedzi Osoba wykazująca się największą aktywnością?@Max Bugs Najbardziej niedoceniana osoba?@Bene Najbardziej komunikatywna osoba?@Master Największa niezdara?@aureox xD Najbardziej pomocna osoba?@aquax @LOLSON @VisTeR.' @aureox Największy alvaro? @wandi @SQNFUN Najbardziej konfliktowa osoba?Brak odpowiedzi Najlepszy serwer?TeamSpeak3, COD200 1.6 Jakiego serwera brakuje według Ciebie?Nie brakuje. Kto według Ciebie zasługuje na awans, na jaką rangę i dlaczego?@femarix na modka ts3, bo to murzyn. xD Jak w skali od 0-10 oceniasz pracę administracji?10/10 Kto nadaje się do programu: Trudne sprawy?@Verti @elo elo 350 @A3ro Rolnik szuka żony?@Master Chłopaki do wzięcia?@aureox @Rekuseq Jaka to melodia?@Master Świat według Kiepskich?@RYBSON @Born Zdrady?@Mategros @Clueey Pamiętniki z wakacji?@elo elo 350 Szkoła?@Verti @elo elo 350 @A3ro @Mategros Top Model?@aureox @femarix Z kim: Wyskoczyłbyś na wesele lub inną potańcówkę?@Master Poszedłbyś na piwko lub inny trunek?@Master Poszedłbyś na spacer?@femarix Chciałbyś zawalczyć na Multi-HeadMMA?Nie mam wrogów. Najwięcej rozmawiasz/piszesz?@femarix Pojechałbyś w podróż dookoła świata?@femarix Poszedłbyś na koncert?Brak odpowiedzi (bo zapomniałam zadać to pytanie XD) Utrzymujesz najlepsze relacje?@VisTeR.' @aureox @femarix Kogo mianujesz kolejnym "postrzelonym"? @aquax 2 10 elo elo 350, aureox, vertisek i 9 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SadoS 962 Napisano 25 Stycznia 2020 Pozdrawiam! Na koncert zabrałbym @Malu to jakieś dymy by się zrobiło i @aureox żeby miał kto sp********ć. 9 Clueey, Ania, aureox i 6 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 25 Stycznia 2020 fajnie być alvarosem dzięki! 1 Clueey dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaRninG1 520 Napisano 25 Stycznia 2020 Sztos Postrzelony 1 Clueey dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 452 Napisano 25 Stycznia 2020 Bardzo mi się podoba ten postrzelony! Dzięki za nominacje i pozdrawiam serdecznie. 1 Clueey dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aureox 1 547 Napisano 26 Stycznia 2020 ale Cię postrzeli, super postrzelone odpowiedzi, pozdrawiam z mamą tatą i rodzicami 1 Clueey dodał reakcję Bt SadoS, 26 Stycznia 2020 Strzelalem ślepakami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VisTeR.' 1 442 Napisano 30 Stycznia 2020 Ja Ci dam kuźwa marudę xD Opierdziel na TS będzie. Bt SadoS, 31 Stycznia 2020 <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaRninG1 520 Napisano 30 Stycznia 2020 A mnie do "najlepszych relacji" nie dodał, a ja mu misje pomagałem robić, wrrrr XD Ciekawe odpowiedzi pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycholog banan 221 Napisano 31 Stycznia 2020 Dnia 30.01.2020 o 18:03, VisTeR.' napisał: Ja Ci dam kuźwa marudę xD Opierdziel na TS będzie. No niestety jesteś największą marudą xD 1 VisTeR.'GO MOD dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach