Gunia 963 Napisano 2 Lutego 2020 Witajcie! Tym razem pod celownik innym wpadł moderator - @Born Jesteście ciekawi co sądzą na jego temat inni, przekonajmy się i bez zbędnego pitolenia, zaczynajmy! Chłop do rany przyłóż. Ma jaja i nie pi*****i się w tańcu Nie znam generalnie go, ale wydaje się być dobry na te stanowisko. Osobiście go nie znam, kojarzę go tylko z tego, że ma modka na tsie i nie dawno awansował na moderatora forum. Wydaje się pomocny, ogarnięty i jak na razie przykładnie wypełnia swoje obowiązki jako zielony. Osoba potrafiąca zachować się w każdej sytuacji, raczej dusza towarzystwa. Mieszka dosyć blisko mnie. Może się kiedyś trafi okazja do napicia się. Bartuś, to osoba, której nie da się wejść na głowę, opanowany, pomocny, kulturalny, moża z nim śmiało porozmawiać, ogólem jest spoko. Można mu zaufać, robi robotę jako modek tsa oraz jako mod forum też działa. Alkoholik, menel, yy dwóch gala Jest kupą i tyle. A tak na serio myślę, że jest odpowiednią osobą na tym stanowisku. Nie mamy jakiegoś super kontaktu, gramy od czasu do czasu. Lubię go, mogę też stwierdzić, że Born jest w porządku, pozytywna z niego osoba i przede wszystkim ma poczucie humoru . Born - alkoholik, menel, i wszystko co najlepsze Borna nie znam osobiście, ale tak jak pisałem w jego podaniu wydaje się być dojrzałą osobą z głową na karku. Wrócił do moderacji i od razu "ruszył z kopyta" z robotą. y, nie znam go jakoś dobrze, wiem że jest z Radomia i ma zjebany głos, pozdrawiam Borna znam na sieci kilka lat, coś tam pyka w lolika. Spoko morda, polecam. Najprzystojniejszy facet na tym forum, umięśniony, inteligentny oraz z wielkim poczuciem humoru. Jeden z najlepszych moderatorów tsa oraz forum oraz dobry ziomek. Koneser dobrych trunków oraz świetnych imprez. Miłośnik matki Riptona oraz siostry Rybsona. Ogólnie nic do niego nie mam, ale ostatnio mnie troszkę zdenerwował to fakt, aczkolwiek lubię go i całościowo nie mam zastrzeżeń do niego. Kapryśny chłopiec, który rozdaje warny na prawo i lewo za nic po świeżo zdobytej randze. Nie znam, ale według mnie niedowartościowany na siłę szukający wrażeń. Nie znam go za bardzo, ale wydaje się ogarnięty. Dzięki wszystkim wyżej za odpisanie na wiadomość. Pozdrawiam 7 1 elo elo 350, Max, Doman i 5 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 009 Napisano 2 Lutego 2020 Opinia spoko, ale fajnie jakbyś chociaż pod koniec oznaczała, kto występował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycholog banan 221 Napisano 2 Lutego 2020 Fajnie fajnie nikt nie pyta się o moje zdanie już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 2 Lutego 2020 Fajna opinia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 659 Napisano 2 Lutego 2020 Fajnie fajnie czekam kiedy o mnie opinie się pojawią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 569 Napisano 2 Lutego 2020 Dzìęki wszystkim za jakąkolwiek opinię Dodam tylko, że już nie jestem koneserem trunków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RYBSON 2 287 Napisano 2 Lutego 2020 3 godziny temu, Gunia napisał: Kapryśny chłopiec, który rozdaje warny na prawo i lewo za nic po świeżo zdobytej randze. Nie znam, ale według mnie niedowartościowany na siłę szukający wrażeń. XDDDD Fajnie było wystąpić w tej opinii, Czekam na następne 1 WaRninG1 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaRninG1 520 Napisano 2 Lutego 2020 20 minut temu, RYBSON napisał: XDDDD Fajnie było wystąpić w tej opinii, Czekam na następne @joolz mówi prawdę xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ripton 1 581 Napisano 2 Lutego 2020 50 minut temu, WaRninG1 napisał: @joolz mówi prawdę xD xDDDDDDDDDDDDDD Mnie niestety nie zapytano Ciekawe odpowiedzi ale niektóre osoby troszkę nie ogarniają 1 MARCIN3K dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 2 Lutego 2020 jak zawsze prawda w oczy kole wyszło elegancko, pozdro 2 1 Born, WaRninG1 i Vix33nek! dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aureox 1 547 Napisano 2 Lutego 2020 Świetny materiał, wszystko zostało przeczytane, pozdrawiam mamę, tatę i rodziców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach