LOLSON 3 994 Napisano 17 Lutego 2020 * NOWOŚĆ * Prywatny czat jeden-jeden (jak Facebook) Pola czatu wyświetlane w prawym dolnym rogu pozwalają użytkownikom rozmawiać ze sobą. Wiele rozmów jednocześnie. Załaduj więcej wiadomości przy przewijaniu w górę (lub w dół). Łatwo znaleźć nazwę użytkownika, aby rozpocząć czat. Powiadomienie dźwiękowe o nowej wiadomości. Status użytkownika online. Zminimalizuj i zamknij pola czatu. Obsługuje wprowadzanie tekstu za pomocą emoji, Youtube, URL, URL obrazu Kontrola floodowa. Zezwolenie na edycję / usuwanie wiadomości. W pełni responsywny - dostosuje się do telefonu komórkowego, tabletu i komputera stacjonarnego. Czat jest dostępny dla wszystkich na okres 2 tygodni! Po tym czasie zostanie on włączony tylko dla użytkowników Premium, Donator, VIP. 7 6 CukierkowyMario, Bene, Missia i 10 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CukierkowyMario 360 Napisano 17 Lutego 2020 (edytowane) Z jednej strony dobrze a z 2 lipa że jak tylko dla premium donatorów i vipa chyba że nie dopisałeś tam itd. To powiadomienie dźwiękowe dobre tylko zależy jaki dźwięk coś w stylu Messenger ? o i zgłaszanie widomości to coś fajnego może być ^^ O dostęp do telefonów , to lolek już mi swój możesz podać będę codziennie Co do reszty to jestem na tak więc od kiedy by to wystartowało to praktycznie jak nowa appka xD . Edytowane 17 Lutego 2020 przez Nemezis ad 1 LOLSON dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cocona_! 193 Napisano 17 Lutego 2020 W jaki sposób będzie działała interakcja między osobą, która dany czat posiada, a osobą, która go nie posiada? 53 minuty temu, LOLSON #ZW napisał: Czat jest dostępny dla wszystkich na okres 2 tygodni! Po tym czasie zostanie on włączony tylko dla użytkowników Premium, Donator, VIP. Będę wstanie utworzyć konwersacje, ale ta 2 osoba nie będzie mogła nic odpisać? Czy w ogóle nie będzie ona dostępna do dodania? @LOLSON #ZW 1 LOLSON dodał reakcję Bt LOLSON, 17 Lutego 2020 Przy próbie wysłania wiadomości zostanie wyświetlony komunikat, że dana osoba nie może odpowiedzieć na daną konwersacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vertisek 355 Napisano 17 Lutego 2020 Kozacka sprawa, był kiedyś jak dobrze pamiętam taki komunikator tu na forum przed wywaleniem forum kilka lat temu, podobny do FB. Fajna sprawa to była i super że, takie coś wraca. 1 LOLSON dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 659 Napisano 17 Lutego 2020 (edytowane) Fajna sprawa. Oko aż się cieszy że forum się rozwija dobra robota szefie! @LOLSON #ZW Chociaż wiadomo że pieniążki nie idą na karty do fifi i alkohol dla @SoulMind Edytowane 17 Lutego 2020 przez Rejk 1 1 LOLSON i Bezzi dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 455 Napisano 17 Lutego 2020 Taki troche facebuuk he he. Jak dla mnie pomysl bardzo na plus. Czasami tworzenie wiadomosci prywatnej zajmuje zbyt duzo czasu - bo to trzeba wpisac temat wiadomosci i tak dalej. Mi sie podoba, powinno usprawnic troche komunikacje. Pozdrawiam 1 LOLSON dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 17 Lutego 2020 Moim zdaniem jest to bardzo fajna sprawa. Chociaż prawdę mówiąc dzisiaj jak zobaczyłam tego Chatboxa w dolnym rogu przeglądarki na telefonie to trochę zgłupiałam, ale finalnie wydaje mi się, że bardzo przemyślany, a co więcej szybki sposób na komunikowanie się z innymi użytkownikami. Szkoda, że po 2 tygodniach będzie to dostępne tylko dla osób z poszczególnymi rangami, ale cóż, taka kolej rzeczy. Tak jak już ktoś wyżej napomknął, przypomina to z lekka FB. Miło się patrzy jak forum idzie do przodu! Pozdrawiam. 1 LOLSON dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezzi 5 391 Napisano 17 Lutego 2020 a mi sie coś zepsuło, bo chciałem wysłać obrazek i jakiś błąd wyskoczył, teraz nie moge nic nikomu wysłać, Lolsą napraw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 034 Napisano 18 Lutego 2020 Nie mogłem wysłać linka regulaminu do aquaxa, bo jest limit znaków, dziwna sprawa, możeby trochę dodać znaków o ile nie przeszkodzi to forum. Bt LOLSON, 18 Lutego 2020 Limit usunięty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 863 Napisano 18 Lutego 2020 Fajna sprawa, ale bugują się emotki, po kilku minutach znikają i zmieniają się w normalną formę (zamiast jest : D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOLSON 3 994 Napisano 5 Marca 2020 Od dnia dzisiejszego z czatu mogą korzystać takie rangi jak: Administrator, Opiekun Sieci, Super Admin, Super Moderator, Donator, Super donator, Mega donator, Premium, Miss, Mister, Poeta Miesiąca, VIP, Weteran, System 1 Doman dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOLSON 3 994 Napisano 17 Kwietnia 2020 Czatbox+ ponownie dostępny dla wszystkich. Zapraszamy do korzystania z opcji. 2 elo elo 350 i Bezzi dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach