Clueey 973 Napisano 8 Marca 2020 Witam w kolejnej odsłonie postrzelonego, dzisiejszą ofiarą jest jeden z członków UBT - @Doman, życzę miłego czytania! Morderca Postrzelony Szybkie strzały: Kogo zabrałbyś ze sobą na bezludną wyspę?@SadoSa i @warniaka Kogo poznałeś jako pierwszego na sieci?@Maajkeel'a Pana focha jak i Julcię ale już tych lamusów jak i innych fajnych osób nie ma niestety. Największa maruda na sieci?Niestety ja - dużo narzekam na wszystko i @jol dokladnie, bo każdy wie czemu. Najbardziej pozytywna osoba?@warniak, bo ma duży dystans i fajnie można pogadać na chillku, także ten.. pozdro loczek. Najbardziej irytująca osoba?@Rejk jak i @elo elo 350, chłopaki po 15 lat i kłócą się jak dziewczynki. Osoba wykazująca się największą aktywnością?@SoulMind, nie dziwi mnie to. Najbardziej niedoceniana osoba?Hmm, aktualnie ciężko mi powiedzieć, ale przez pryzmat całego mojego pobytu tutaj to @SQNFUN i @Master Najbardziej komunikatywna osoba?Z osób mh jako tako kontakt poza siecią mam z @SadoSem, więc ten Pan. Mało mówi, ale z sensem. Największa niezdara?@Rejk tak bardzo on. Najbardziej pomocna osoba?Hmm.. matki Teresy z Kalkuty tu nie ma, więc raczej nikt aż tak bardzo. Największy alvaro?@Max Bugs ahh.. ta broda Najbardziej konfliktowa osoba?@jol dokladnie znany tylko z tego Najlepszy serwer?Był, ale już go nie ma. Mowa oczywiście o GoMod #, gdzie historia działa się na Naszych oczach. Jakiego serwera według Ciebie brakuje?Wydaje mi się, że tak jak wyżej wspomniałem starego go mod #1, ale wiadomo było mało graczy na trzech takich samych go modach, więc połączyli. Jeśli chodzi o powstawanie nowego serwera to nie wiem, ale coś z CS GO, bo 1.6 dużo serwerów ma ta sieć. Kto według Ciebie zasługuje na awans, na jaką rangę i dlaczego?Hmm jeśli ktoś zasługuje na jakąś rangę czyli stara się o nią to raczej będzie ją miał. Wiadomo, że na mh trzeba wykazać się inicjatywą oraz zaangażowaniem, żeby awansować , a tak serio to nikt konkretny nie przychodzi mi na myśl. Jest dobrze jak jest w moim odczuciu. Jak w skali od 0-10 oceniasz pracę administracji?Ogólnie jako całość to 7/10. Szybki czas reakcji i w ogóle. Kto nadaje się do programu: Trudne sprawy?@Rejk, a po drugiej stronie konfliktu @elo elo 350 Rolnik szuka żony?@aureox Chłopaki do wzięcia?@aureox, @SadoS i @Knopa Jaka to melodia?Śpiewający @Doman oraz @Master, bo też lubi disco polo. Świat według Kiepskich?Nie mam pojęcia. Zdrady?Nikt, tu każdy wierny. Pamiętniki z wakacji?Ja i @~MiyaGu* i na trzeciego @Maajkeel Szkoła?@Rejk, bo to dzieciak, a obok niego w ławce @elo elo 350. Top Model?@RYBSON mmm.. Z kim: Wyskoczyłbyś na wesele lub inną potańcówkę?@Missia albo @SadoS, bo jest duży i silny i nikt by mi nie wpierdolił. Poszedłbyś na piwko lub inny trunek?Poszedłbym na pewno z @SadoS, zobaczyć czy serio ma taki mocny łeb i Łomżańskich trunków spróbować. Poszedłbyś na spacer?Z @warniak za rękę wieczorem wzdłuż Wisły i ten zachód słońca. Chciałbyś zawalczyć na Multi-HeadMMA?Jakbym brał teścia jak Pan na S to możliwe, że z nim albo @SoulMind, booo to easy win dla mnie, a po to się walczy żeby wygrywać. Najwięcej rozmawiasz/piszesz?Jestem przydupasem @SadoSa, więc z nim. Pojechałbyś w podróż dookoła świata?@Clueey Poszedłbyś na koncert? Hmm.. z @joolz, bo by kupił całą lożę dla mnie, siebie i Agnieszki. Utrzymujesz najlepsze relacje?Mam schizofrenię i gadam sam do siebie. xd Kogo mianujesz kolejnym "postrzelonym"? Szefa wszystkich szefów @Knopa 5 4 1 Don Matelko, Maysteroo, wandi i 7 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 065 Napisano 8 Marca 2020 @Doman "Najbardziej irytująca osoba?@Rejk jak i @elo elo 350, chłopaki po 15 lat i kłócą się jak dziewczynki" Masz wpier*** 1 1 Clueey i Doman dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 660 Napisano 8 Marca 2020 Pal gume, sam masz 15 lat ale i tak kc lamusie @Doman @Clueeyjak zwykle dobrze wyszło 1 1 Doman i Clueey dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Missia 3 372 Napisano 8 Marca 2020 To kiedy balety @Doman? 1 Doman dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doman 1 134 Napisano 8 Marca 2020 (edytowane) 14 minut temu, Missia napisał: To kiedy balety @Doman? Jak najszybciej /// @warniak Warszawa, pójdziemy na gofry jeszcze Edytowane 8 Marca 2020 przez Doman 1 1 Missia i wandi dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 835 Napisano 8 Marca 2020 dzięki za miłe słowa, a co do Wisły to, Sandomierz czy Warszawa? elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SadoS 970 Napisano 8 Marca 2020 @Doman razem sie nie napijemy ale trunkiem Cie poczęstuje! Pozdro maruda wiecej Ci matmy nie zrobię 1 Doman dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNFUN 3 877 Napisano 8 Marca 2020 Dzięki za pozdrowienia i ja również serdecznie pozdrawiam! 1 Doman dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 865 Napisano 8 Marca 2020 Dobra robota, dobre odpowiedzi co tu więcej mówić 1 Doman dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maysteroo 2 211 Napisano 8 Marca 2020 Dzięki za pozdrowienia i ja również serdecznie pozdrawiam! 1 Doman dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach