Clueey 973 Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Witam w kolejnej odsłonie postrzelonego, dzisiejszą ofiarą jest @Knopa, życzę miłego czytania! Morderca Postrzelony Szybkie strzały: Kogo zabrałbyś ze sobą na bezludną wyspę?Zdecydowanie @dzejki @Malu @Master, ponieważ silna ekipa do budowania szałasu i polowań się przyda @Ania & @Kasia na pewno by nas podtrzymywały na duchu i dbały o nas Zastanawiam się nad @senor, ale bałbym się o zapasy żywności.. Kogo poznałeś jako pierwszego na sieci?Jednymi z pierwszych, z którymi się zakumplowałem byli @dzejki & @Malu z tego co pamiętam, a jest to już naprawdę parę fajnych lat wstecz. Największa maruda na sieci?Miano te przypasowałbym paru osobom. Nie wiem dlaczego, ale dziadkowi @Consecuente bym przyznał te miano jak i @SQNFUN i @kaszlak Najbardziej pozytywna osoba?Najbardziej w tym tytule widziałbym @Master i @SQNFUN Zawsze uśmiechnięci z dobrym nastawieniem Najbardziej irytująca osoba?Raczej @Bezzi był taką osobą, która najbardziej mnie irytowała Gównoburze itp. Osoba wykazująca się największą aktywnością?Z pewnością nie jestem to ja, haha. Ale zawsze przed pracą, gdy wchodzę przed 5 rano to @kaszlak szaleje na sb haha. Najbardziej niedoceniana osoba?Jest sporo osób, które się poświęcają MH, ale nie wiem kogo wskazać Może ten ktoś sam się przypucuje w komentarzu?! Najbardziej komunikatywna osoba?@Malu Dobra Rada Największa niezdara?Pobrudzony @Zakręcony Najbardziej pomocna osoba?Jest ich sporo Każdy (prawie) zawsze wyciągnie pomocną dłoń Największy alvaro?@aureox Najbardziej konfliktowa osoba?Pozdrawiam gównoburzowców @SQNFUN @kaszlak @dzejki Najlepszy serwer?JailBreak [*] Jakiego serwera brakuje według Ciebie?Nie ma innej odpowiedzi jak JailBreak! Kto według Ciebie zasługuje na awans, na jaką rangę i dlaczego?@kaszlak ma smykałkę do poruszania ciekawych tematów, dobre rozkminy i olbrzymią wyobraźnię - Redaktor forum! @dzejki - Zbanowany. Ewidentnie dojrzał nie tylko emocjonalnie, ale i fizycznie (włochate jajka), ale za przeszłość BAN! @Doman - Redaktor, przeszłość już klupie w drzwi Jak w skali od 0-10 oceniasz pracę administracji?Trzymajcie dychę ochlaptusy! Kto nadaje się do programu: Trudne sprawy?@senor @Zakręcony @dzejki Rolnik szuka żony?@nynek, @aureox, @senor Chłopaki do wzięcia?@nynek, @aureox, @senor Jaka to melodia?Ojaa tu równych sobie ni ma @Ania! Dopóki Ciebie nie było na sieci. Świat według Kiepskich?@senor - Boczek. @dzejki - menda Paździoch. @Ania i @Malu - Halinka i Ferdek (tego kota musicie gdzieś zbyć xD). @kaszlak - cycu. Zdrady?@Bezzi by mi tak jakoś pasował, nwm dlaczego. Pamiętniki z wakacji?Wszyscy co mają o mnie pozytywne myśli i nawzajem to wystarczy. Szkoła?@Johny Opalony, @senor, @Livio ™, @Clueey Top Model?@Clueey, @Ania, @Kasia, @Missia, płeć żeńska w pierwszym rzędzie no i ewentualnie tap madl @dzejki Z kim: Wyskoczyłbyś na wesele lub inną potańcówkę?Ładnie śpiewasz to i musisz dobrze tańczyć, prosta odpowiedź. a jakbym był laską to oczywiste, że @dzejki Poszedłbyś na piwko lub inny trunek?Z @kaszlakiem bym poudawał ufo z chęcią a wódeczkę zaabsorbowałbym z @Masterem Poszedłbyś na spacer?Dobre spacery to po Zabrzu. Ale z kim? Raczej pytanie czy ktoś by chciał ze mną xDD Chciałbyś zawalczyć na Multi-HeadMMA?@aureox, bo ponoć on tam trzymie pas w rękach. Najwięcej rozmawiasz/piszesz?Najczęściej z takim lachonem @dzejkim Pojechałbyś w podróż dookoła świata?Z @kaszlakiem, bo każdy na jego widok cieszy mordę, @senorem, bo sprawnie mówi po angielsku, @RYBSONem, bo wyrwałby dobre czikensy. Poszedłbyś na koncert? Koncert to mi się kojarzy z @dzejkim (Ich troje ) Utrzymujesz najlepsze relacje?@dzejki kurde ten łoś się wszędzie tu przewija. Kogo mianujesz kolejnym "postrzelonym"?@dzejki Edytowane 29 Marca 2020 przez Clueey 11 6 Max, Ania, dzejki i 14 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aureox 1 547 Napisano 29 Marca 2020 12 minut temu, Clueey napisał: Chciałbyś zawalczyć na Multi-HeadMMA?@aureox, bo ponoć on tam trzymie pas w rękach. oj, nie, nie - mistrzem federacji multi fight jest niejaki @4RT1, który nastukał mi jak chciał, dlatego pomyśl nad walką z nim jednak dziękuję za oznaczenia, sympatycznie się czytało, życzę wszystkiego dobrego 2 Knopa i Clueey dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SadoS 962 Napisano 29 Marca 2020 Pozdrawiam. Uważaj na znaki! 1 3 Clueey, dzejki, Knopa i 1 inny dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor #URLOP 2 070 Napisano 29 Marca 2020 Kocham cie Knopa fajne jest ten caly cykl postrzelony, czekam na wiecej 2 Knopa i Clueey dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 659 Napisano 29 Marca 2020 Fajnie się czytało leci + 1 Knopa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 29 Marca 2020 dzięki za miłe słowa byku 1 Knopa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malu 4 483 Napisano 29 Marca 2020 7 godzin temu, Clueey napisał: Kogo poznałeś jako pierwszego na sieci? Jednymi z pierwszych, z którymi się zakumplowałem byli @dzejki & @Malu z tego co pamiętam, a jest to już naprawdę parę fajnych lat wstecz. @Knopa kuuurła pamiętam jak w 2014 po roku znajomości wraz ze SpalonY'm wyskoczyliśmy do Katowic na browarka za Silesię i przyjechałeś z mandatem za brak biletu :D Kiedyś to było 1 Knopa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezzi 5 390 Napisano 29 Marca 2020 Ty luju, dzięki za miłe słowa XD 1 Knopa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 009 Napisano 29 Marca 2020 Fajnie wyszło 1 Knopa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doman 1 134 Napisano 29 Marca 2020 Ale niespodzianka z rana pozdrówki Knopcio 2 Clueey i Knopa dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzejki 254 Napisano 29 Marca 2020 ahhh Ich Troje niezapomnieni, stifler agresive tez haha 2 1 Kasia, Clueey i Knopa dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia 537 Napisano 29 Marca 2020 @Knopa Na bezludna wyspę z Tobą to jestem pierwsza w kolejce :D 1 1 Knopa i dzejki dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNFUN 3 877 Napisano 31 Marca 2020 Dnia 29.03.2020 o 01:20, Clueey napisał: Najbardziej pozytywna osoba?Najbardziej w tym tytule widziałbym @Master i @SQNFUN Zawsze uśmiechnięci z dobrym nastawieniem Dnia 29.03.2020 o 01:20, Clueey napisał: Najbardziej konfliktowa osoba?Pozdrawiam gównoburzowców @SQNFUN @kaszlak @dzejki ahhh aż mi się łezka w oku zakręciła, dziena mordo za tak szczególne dla mnie wyróżnienia :D 2 Clueey i Knopa dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiodeQ 19 Napisano 31 Marca 2020 fajne jest ten caly cykl postrzelony xddd 1 1 Knopa i Clueey dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johny Opalony 24 Napisano 2 Kwietnia 2020 @Knopa W łeb chcesz? Szkołe skończyłem z 3 lata temu Też mi brakuje jaila :c Nie mam do czego wracać tutaj :/ 1 Clueey dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach