Max 3 456 Napisano 3 Kwietnia 2020 1 2 Clueey, MajkelO i LuckyLoser dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 3 Kwietnia 2020 Dobrze wiedzieć, teraz już wiem co będę robić całe życie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 660 Napisano 3 Kwietnia 2020 Scam jak coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 3 Kwietnia 2020 dlatego je się jakieś słodycze by zachować równowagę 1 oesvidyo dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiodeQ 19 Napisano 3 Kwietnia 2020 hahaha SERIO ??? nie wiedziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 864 Napisano 3 Kwietnia 2020 Kurde, ja to chyba tyję, bo nie oglądam tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NeonX 16 Napisano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Lece oglądać Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez NeonX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamekh 27 Napisano 5 Kwietnia 2020 Dziwne, bo u mnie " maciuś " ciągle rośnie XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PampasowieC 60 Napisano 6 Kwietnia 2020 Dlatego trzeba uzupełniać na bieżąco proste :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach