Kso 31 Napisano 2 Lipca 2020 Nick: KSO (gowno bez skilla) Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): A no jakieś tam posiadam Znajomość AMXX (W skali 1-10): Uczę się jeszcze ale no 7 będzie :p Staż w CS-sie: Juuuz 9 latek będzie Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: A no bo jestem głupi i chce wam pomóc plus chce zobaczyć ból dupska niektórych osób o to, że wróciłem Są wakacje to każdy ma mniej czasu na granie. Spotkać admina ostatnio to graniczy z cudem i już trochu nudne jest wołanie was na serwa albo w ogóle pisać do kogoś z forum :c Jako, że jestem osobą o wysokiej kulturze osobistej będę dbał o ład i porządek na serwerze, a także próbował zwalczać cziterow 😎 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W ciągu tygodnia to tak min. 2h, a w weekend jestem dostępny non stop na steam :p Kontakt: STEAM, forum, fb i inne takie rzeczy Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/KSO (gowno bez skilla)/80.72.40.110:27026/ tuuu ostatnio przegrane jest malutko ale no wiecie, że gram sobie tutaj dużo na różnych nickach 2 elo elo 350 i No Nameus dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ness123 6 Napisano 2 Lipca 2020 Hmm chińczyk ma cos z glowa chyba ale jest w miare spoko. Gierke w miare ogarnia, mysle ze jak by obiecal poprawe pod wzgledem zachowania to jestem za daniem mu szansy . na tak 1 Kso dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BHOP 1 Napisano 2 Lipca 2020 Nie ma co się rozpisywać. Często go widuję na serwerze, niby ogarnia grę, admina już tutaj miał i jak pamiętam było dobrze. Co prawda ma wady (jak każdy). Według mnie nie znajdziecie lepszego admina na chwilę obecną. Na tak 1 Kso dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tutki16 27 Napisano 2 Lipca 2020 Kso botek jakich mało, nie maco dużo pisać, miał tu adma, wie co i jak, gra czesto wiec jak najbardziej na Tak 1 Kso dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DionizyZlotopolski 23 Napisano 2 Lipca 2020 Ból to masz chyba ty 😂 oczywiście że na tak ❤️ nadal czekam na tą skargę na mnie 😂 Był adminem więc nie ma co się zastanawiać ;) 1 Kso dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*AnGeLa* 14 Napisano 3 Lipca 2020 Jestem na tak Był już kiedyś adminem, ogarnia. Gra często, a jest nas mało więc rece do roboty sie przydadzą 1 Kso dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARCINKSYS 172 Napisano 3 Lipca 2020 Witaj w klubie! 1 Kso dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARCINKSYS 172 Napisano 3 Lipca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach