Don Mateuko Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Nie znam typa ale robi swoją robotę Numerek ogólnie to jakiś botek który dużo robi dla serwerów cod mod jak i dla całego forum ale i tak z niego bot jest, POZDRAWIAM Szczerze mówiąc, Numbera nie znam prawie w ogóle, jakąś tam robotę jako [email protected], czy op c400 robi, pozdrawiam ^^ Bystry, inteligentny, przystojny. Znam i wiem, że dobry chłopak z niego. Pawełek to mój towarzysz do alkoholu i papierosa. Bardzo pozytywna osoba, zlotowicz, partner do interesów oraz w pełni zaangażowana osoba. Szkoda, że nie był na całym zlocie, ale udowodnił swoje miejsce na MH Number: pozytywny, pomocny, ambitny i wesoły gość. Musi się pilnować bo jak coś to wiem gdzie mieszka hehehe Mały alkoholik Bardzo dobry chłopak, dzień dobry na klatce mówi. Stara gwardia Multi-Heada! Z Numberone nie miałem kontaktu już kilka lat 9d mojego ostatniego pobytu, ale z tego co pamiętam, to Paweł jest bardzo pomocną osobą, o złotym sercu. Ile razy nie potrzebowałem, zawsze mi pomagał. Można na niego liczyć w trudnych chwilach. Nie można również zapominać, że jako mieszkaniec Krakowa, jest posiadaczem pięknej kolekcji noży i mieczy, bez których się nie rozstaje Numbera nie znam za dobrze, bo jednak kontaktu z nim nie mam, ani razu z nim nie rozmawiałem, ale uważam że zna się na tym co robi, serwerami się zajmuję tak jak musi, więc raczej spoko z niego ziomek Bardzo odpowiedzialny, pracowity, dużo sieć mu zawdzięcza. W roli głównej: @NumberOne Wystąpili: @kameleonn @pemeqq @elo elo 350 @n-ty dzien @Born @Max @LOLSON @SadoS @Freezu @nynek @Molly @LOVASSS n-ty dzien, CukierkowyMario, Freezu and 5 others 4 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nynek Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Wszystko się zgadza 😁 Pozdrowienia dla Pawła 😎 NumberOne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aitler Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Ale że ja zapomniałem o opinii Wredzioszek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Posted January 5, 2021 Opiekun Sieci Share Posted January 5, 2021 Z pozdrowieniami dla Numera i do następnego zlotu! Każda opinia adekwatna i na miejscu NumberOne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek. Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Ale że mnie nikt nie zapytał Aitler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freezu Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 wszystko elegancko, ale te grafiki za bardzo dają po oczach n-ty dzien 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maysteroo Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 dzięki za miłe słowo i również pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i szczęśliwego nowego roku życzę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Dziekuje za możliwość wystapienia. Kawal dobrej roboty aczkolwiek grafiki trochę zbyt duże i odstępy przydałyby się troszkę większe. Pozdrawiam serdecznie, Max! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Dobra robota, pozdrawiam :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...