Julshi Posted March 27, 2021 #623268 Share Posted March 27, 2021 (edited) Imię: Julka Nick: Julka Wiek: 16 Doświadczenie na Stanowisku Admin: Doświadczenia brak ale jestem ogarniętą dziewczyną i myślę, że szybko się nauczę. Znajomość SM/10: 5 @AlojzyK coś mi tam mówił. SteamID: STEAM_1:1:538109935 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Julkajestkox Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://cache.gametracker.com/player/Julka/145.239.237.181:27015/ Od kiedy grasz na serwerze: od ok. 2/3 tygodni. Ile dziennie grasz na serwerze: 3/4 godziny zależy od dnia. Dlaczego chcesz zostać adminem: Ponieważ na serwerze jestem bardzo często, też czasami jestem ja a nie ma @AlojzyK więc mogłabym wtedy ja zadziałać jakby ktoś łamał regulamin, a często tak jest. Chciałam też wspomnieć, że jest 1 admin na serwerze więc przydałaby się kolejna para rąk i też pisze do Alojzyka jak ktoś łamie regulamin żeby wbił. Edited March 28, 2021 by Julshi ALJZK and elo elo 350 1 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK Posted March 27, 2021 #623269 Share Posted March 27, 2021 (edited) Na TAK Wiek: + Doświadczenie: - Znajomość sm: - GT: + To tak ode mnie to @Julshi jest graczem Top 2 na serwerze nigdy nie było z nią żadnych konfliktów często mi pisała jak ktoś był na serwerze jakiś odpał czy coś w tym stylu, doświadczenie i znajomość sm jest na minus ale zawsze mogę jej pomóc i wytłumaczyć co do Profilu Steam znam trochę Jule grałem z nią i wydaję mi się że mimo tego Non-Prime można jej dać szansę bo ma 18/19 stopień więc pewnie weźmie się za jego wbijanie, chciałem też wspomnieć że mnie czasami nie ma więc serio przydałaby się kolejna para rąk. Edited March 27, 2021 by AlojzyK Julshi 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Posted March 29, 2021 #623378 Opiekun Sieci Share Posted March 29, 2021 Wyślij mi Twój SID na pw i porozmawiamy o kwestiach organizacyjnych. elo elo 350 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Posted March 29, 2021 #623379 Opiekun Sieci Share Posted March 29, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ALJZK 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts