_LoLYoU_ Posted May 11, 2021 #627026 Share Posted May 11, 2021 nie mam pojęcia kto mi dał bana i za co grałem sobie na serwerze jak gdyby nic i dostałem bana za to że zabiłem osobę przez granat dymny bo widziałem jego plecy to jest normalne ze zabijam goscia jak nie umie się chować i grać proszę o zdjęcie o bana Nick LoLYoU i nie posiadam żadnych wspomagaczy typu aimbot triger bot itd nie jestem dzieckiem z ilorazem downa które jak zobaczy lody ekipy to zamienia się mózg w beton ANGEL 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted May 11, 2021 #627028 Share Posted May 11, 2021 Ani to skarga ani odwołanie. Napisz odwołanie od bana w odpowiednim dziale - stosując się do wzoru. U góry masz zakładkę "Bany" i tam znajdziesz wszystkie informacje odnośnie bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted May 11, 2021 #627029 Share Posted May 11, 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts