Don Mateuko 1060 Posted May 19, 2021 Siemano ludziska! Nie mam pomysłu co napisać więc lecimy W tym wydaniu strzelał: @CukierkowyMario SZYBKIE STRZAŁY: Kogo zabrałbyś ze sobą na bezludną wyspę? @Bezzi 🤑🤑Największa maruda na sieci? - @F4N4TYKNajbardziej pozytywna osoba? - @j4k s!3 gr4Najbardziej irytująca osoba? - @ANGEL 🤔Osoba wykazująca się największą aktywnością? - @LOLSON #URLOPNajbardziej niedoceniana osoba? - @aquaxNajbardziej komunikatywna osoba? - @elo elo 350 🤨Największa niezdara? - Najbardziej pomocna osoba? - @pemeqq 😎Największy alvaro? - @Max😶Najbardziej konfliktowa osoba? - Poza mną to nie wiem Jakiego serwera brakuje według Ciebie? - Cod mod 800etki.Kto według Ciebie zasługuje na awans, na jaką rangę i dlaczego? - Jak w skali od 0-10 oceniasz pracę administracji? - 7 KTO NADAJE SIĘ DO PROGRAMU: Trudne sprawy? @Skrillex @F4N4TYK @KAIRolnik szuka żony? @Max @j4k s!3 gr4Chłopaki do wzięcia? @Nodi @Kula @MamC4NaBaterie @Gormit lowca kotowJaka to melodia? @VisTeR.' @n-ty dzienŚwiat według Kiepskich? @aquax @-Damian- @NewbiiZdrady? @Aitler @elo elo Pamiętniki z wakacji? @Sadelko @FunnyPuma @LOLSON #URLOPSzkoła? @elo elo 350 @RYBSON @Don Mateuko @Paulinkaa_ @AdiTop Model? @Born Z KIM: Wyskoczyłbyś na wesele lub inną potańcówkę? @pemeqqPoszedłbyś na piwko lub inny trunek? @Roy Keane @pemeqq @Nodi @Kula @j4k s!3 gr4 @A3ro @VisTeR.' @aureoxPoszedłbyś na spacer? Wolę rowerem Chciałbyś zawalczyć na Multi-HeadMMA? @JugoL^^Najwięcej rozmawiasz/piszesz? @j4k s!3 gr4 @MaxPojechałbyś w podróż dookoła świata? No z chęcią , ale z kim to ci nie powiem Poszedłbyś na koncert? @Max spoko morda Utrzymujesz najlepsze relacje? @A3ro @Roy Keane oraz tak sądzę administracją serwerów cs 1.6 Kogo nominujesz kolejnym postrzelonym? @Maysteroo 4 4 Paulinkaa_, CukierkowyMario, Born and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
RYBSON 2446 Posted May 19, 2021 Dzieki za pozdrowienia Równiez pozdrawiam, Jane Ahonen 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Czlowiek Depresja 4253 Posted May 19, 2021 Dzięki za pozdrówki z betonowej dżungli Pozdro 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Max 4317 Posted May 19, 2021 45 minut temu, Don Mateuko napisał: Największy alvaro? - @Max😶 Danke 45 minut temu, Don Mateuko napisał: Rolnik szuka żony? @Max @j4k s!3 gr4 Ale tylko 45+ 45 minut temu, Don Mateuko napisał: Poszedłbyś na koncert? @Max spoko morda Chyba na koncert Arki Noego Dzieki za oznaczenia, pozdro! 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5641 Posted May 19, 2021 Tak jak kolega wyżej. Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiam. 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Paulinkaa_ 393 Posted May 19, 2021 Godzinę temu, Don Mateuko napisał: Szkoła? @elo elo 350 @RYBSON @Don Mateuko @Paulinkaa_ @Adi Ja to się bardziej widzę w "jaka to melodia" - edycja rap, trap, hip-hop, ale na biede może być szkoła Zarty zartami dzięki za oznaczenie Pozdro420 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
pemeq 938 Posted May 19, 2021 2 godziny temu, Don Mateuko napisał: Najbardziej pomocna osoba? - @pemeqq 😎 oooo kc Wyskoczyłbyś na wesele lub inną potańcówkę? @pemeqq kiedyś wyskoczymy chodź nie umiem tańczyć lecz zabiorę cię w tango :p 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Roy Keane 310 Posted May 19, 2021 dzieki za oznaczenie licze na jakies piwko bo juz otwieraja bary 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2054 Posted May 19, 2021 Wszyscy ze mną pić chcą xD Nie wiem co to za aura jest xD 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Aitler 490 Posted May 19, 2021 2 godziny temu, VisTeR.' napisał: Wszyscy ze mną pić chcą xD Nie wiem co to za aura jest xD Przypadek, mówię ci, przypadek 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2054 Posted May 19, 2021 4 minuty temu, Aitler napisał: Przypadek, mówię ci, przypadek Mówisz? A już się martwiłem. 1 1 Aitler and CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Nodi 449 Posted May 22, 2021 Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiam. 1 CukierkowyMario reacted to this Share this post Link to post Share on other sites