Kso 803 Posted June 8, 2021 (edited) Imię: Kubuś Nick: KSO!? Wiek: 18 Doświadczenie na Stanowisku Admin: Tak. Jestem stworzony do tej roli Znajomość SM/10: 5 SteamID: STEAM_1:1:216534525 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/ksobezskilla Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://cache.gametracker.com/player/KSO!%3F/145.239.237.181:27015/ Od kiedy grasz na serwerze: Nie wiem od miesiąca jakoś Ile dziennie grasz na serwerze: Zależy ale nie mniej niż 2h ;p Dlaczego chcesz zostać adminem: Ponieważ jestem tam uwielbianym graczem. Jestem miły dla wszystkich i chciałbym żeby inni byli tacy sami, dlatego będę pilnował porządku i uczył kultury! Czasami złapie czitera ale silverem jestem więc się nie znam A tak poważnie to gram dużo tam więc jak mogę pomóc w pilnowaniu to czemu nie? Więcej rąk do pilnowania rusków Pozdrawiam Kubuś ulubieniec opiekunki i adminów Edited June 8, 2021 by Kso Problemy techniczne 2 1 2 ALJZK, Julshi, mlody111 and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ALJZK 345 Posted June 8, 2021 wiek + doświadczenie + sm +/- kwestia czasu Gt + Kulturka + Ogólnie spoko chłopak można czasami o czymś pogadać i po dyskutować na jakieś tematy, większej możliwości poznania nie miałem więc tyle mogę stwierdzić. Na TAKPOWODZENIA 1 1 Julshi and Kso reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Julshi 1795 Posted June 9, 2021 @mazurskyyy1 @Mikki @mlody111 1 1 mlody111 and Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mikki 287 Posted June 9, 2021 (edited) Wiek + Doświadczenie + sm +/- GT + glos na tak spoko morda, nie jest toxic , mily pomocny mozna pogadac na rozne tematy pozdrawiam Edited June 9, 2021 by Mikki 1 2 1 mlody111, Czlowiek Depresja, Julshi and 1 other reacted to this Bt Czlowiek Depresja, June 9, 2021 Podaj argumenty, dlaczego popierasz te podanie, 24h na edycję! Share this post Link to post Share on other sites
mlody111 12 Posted June 9, 2021 (edited) Wiek + Doświadczenie + sm +/- GT + Ode mnie na tak ;D Ogółem spoczko chłopaczek można zawsze porozmawiać, pośmiać i po dyskutować nie ma nic do napisania więcej poprostu ideał ;3 Edited June 9, 2021 by mlody111 2 1 Kso, Julshi and Mikki reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Idol 5 Posted June 9, 2021 Na Tak + Wiek + GT 1 1 Kso and ALJZK reacted to this Bt Czlowiek Depresja, June 9, 2021 Grasz na serwerze? Jeśli tak, podaj mi na pw Twoje GT z serwera. Share this post Link to post Share on other sites
mazurskyyy1 4 Posted June 10, 2021 + wiek +GT ogólnie spoko osoba Mój głos na tak 1 Kso reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Julshi 1795 Posted June 10, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 1 1 ALJZK and Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites