MORAS Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Nick: KRAKOW. M:-) Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem kiedyś swoje serwery Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę 8/9 Staż w CS-sie: z 6 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: myślę że się przydam, gram w różnych godzinach a z rana nie raz nie ma adminów , posiadam doświadczenie w wykrywaniu odpałów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie zależy od dnia, dzień dniu nie równy, ale z 3-4h dziennie Kontakt: http://steamcommunity.com/id/MORAS1g/ Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KRAKOW.%20M%3A-%29/80.72.43.106:27032/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Neutral, nic przez mikro nie mówisz, 0 zgłoszeń na u@, aktywność nawet nawet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Paulinkaa* Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 + kultura + godziny - brak zgloszeń na u@ Małe TAK :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ero_sk Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Ja jestem neutralny, według mnie troche za mało dałes się poznać. Dałbym Ci troche czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 mialem okazje z Tobą grac i jakos ni wyróżniałes sie na tle innych graczy. bardzo dobra aktywności,. neutral edit: dla @ wyróżniałeś- nie zgłaszałeś za duzo na u@, mało mówiłeś przez mikro jak i nie udzielałeś się na czacie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1r00z Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Neutral 0 zgłoszeń na U@ Niczym szczególnym się nie wyrożniłeś +Godzinki wbite Powodzenia Nie udzielał się nic na serwerze, tak jakby go nie było; ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimZz Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Również neutral. +Godziny co prawda są -na u@ nigdy nic nie widzę o zgłoszeniach. Mysle, że jak dłużej pograsz i będziesz trochę bardziej komunikatywny, to już za 2 tygodnie podanie zostanie zaakceptowane. (mogę się mylić i nawet teraz to zrobią) Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Co tu dodawać moi poprzednicy jak i poprzedniczka wszystko napisali bardzo dosadnie. Nie kojarzę zgłoszeń Z kulturą z tego co pamiętam problemów nie ma Grasz od niedawna 1858 min myślę że jeszcze trochę pograj, pokaż że ci zależy Dam małe TAK Jeśli Pani Opiekun go przyjmie a on zawiedzie to już koleś będzie skończony :vava: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nynek Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Czasami mam wrażenie @LOVSONOVSKY`, że za bardzo bierzesz do siebie rangę moderatora "Wasze argumenty, nie przekonują mnie do odrzucenia." Nie chcę być uszczypliwy, ale to nie Ty decydujesz kto zostanie przyjęty, a kto nie. Każdy wyraził swoje zdanie i nie ma potrzeby, żebyś je komentował. Co do podania... Spełnia kryteria, więc czemu miałby szansy nie dostać? Widuję na serwerze, problemów z nim nie ma. Jestem na TAK. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia^^ Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Ja jestem na małe tak dlatego, że godzinki są wbije ale niepokoi mnie to, że tyle gram a ani razu Cię nie widziałam może przez moją zmniejszoną aktywność ale w sumie można zawsze się poznać, Panowie szansę należy się dać bo człowiek spokojny jest lepszy od spamera na u@ i krzyczenia przez mikrofon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Nie mam zupełnie nic do gracza ani żadnych przeciwwskazań do odrzucenia podania... Ostatnio jestem na serwerze mnóstwo czasu i jakieś tam kilka trafnych zgłoszeń od niego dostawałam. Tygodniówka bardzo ładnie wyrobiona. Ponadto @MORAS kupił sobie micro, co też plusuje w tym wypadku. Twojego SID'a posiadam, więc możesz zacząć nawet od teraz, dokładnie tak jak mi pisałeś wczoraj. Życzę powodzenia, a zarazem pragnę powitać Cię w naszych szeregach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...