PREDATOR KU*WA Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Nick: PREDATOR KUHWA Wiek: 28 Doświadczenie (w byciu adminem): długie, zaczynałem za czasów UD oraz KN Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: około 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: przyda Wam się kolejna para rączek do pomocy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od dnia, ale około 4-5h dziennie Kontakt: steam rocky879 / PW forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/PREDATOR%20KUHWA/80.72.43.106:27032/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Wybacz, ale jestem na NIE: - kultura tragiczna - godziny mierne - adminujesz na DD2/INF, tym się zajmij Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Taaa kultura jest bardzo niskim poziomie multi-admin platny jest poza tym nie spelniasz wymagan brakuje h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Paulinkaa* Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Na NIE -godziny -kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR KU*WA Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 /do zamknięcia Godzin nie brakuje, jest wymaganie 30h (nie wiem czemu znika mi ranga premium, która daje -10h przy podaniach) Multi-Admin płatny? Tak jak ciche UB po 30zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Przejrzałam logi i z kulturą nie jest wcale aż tak tragicznie. Nie mniej jednak ubiegając się o stanowisko Admina powinieneś ją wykazywać. Ponadto nie masz wymaganych 30 godzin (rangi premium gdzie jest -10 przy rekrutacji na Admina również nie masz), a to jest jedno z najważniejszych wymagań. Popraw kulturkę, wbij godzinki i jeżeli Ci zależy to zapraszam za 2 tygodnie z podaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...