HGH Posted February 12 Share Posted February 12 Twój nick podczas gry:hgh86548 Godzina, data zdarzenia:22:22 , 12.02.2023 Mapa:Mirage STEAM_ID / IP:STEAM_1:0:757607520 Uzasadnienie: Zacznę do tego , że dzisiaj a dokładnie z 30 minut przed banem jakiś gracz o nicku kubuś mnie wyzywa za czity oraz , że nowe konto. Mam nowe konto ze względu na to ,że na mainie dostałem bana wywołanym nagonką na skina auga i sprzedawałem. I przechodząc do meritum sprawy jak kubuś mnie wyzywał ,wbił smerf (admin) i dostałem bana. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted February 13 Share Posted February 13 @SMERF20 Zapraszam z dowodami ALJZK CS:GO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted February 14 Share Posted February 14 Witam Gracz dostaje UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted February 14 Share Posted February 14 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...