TaDziU_ Posted February 15 Share Posted February 15 Twój nick podczas gry: KoksGitara Godzina, data zdarzenia: 17:30 +/- Mapa: Mirage STEAM_ID / IP: ID Steam: 76561199478432231 Uzasadnienie: Dostałem bana nw za co BbynonS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BbynonS Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) przepraszam dostałeś bana nie wiesz za co polecam sb zobaczyć zanim napiszesz odwołanie mój drogi dostałeś za cheaty skakal ci celownik niesamowicie demko.. postaram się je rozpisać jeżeli internet nie dostanie świra edit2: odwołanie napisane na kolanie... Edited February 15 by BbynonS Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaDziU_ Posted February 15 Author Share Posted February 15 Aha ok nie to nie xd dzieki buzka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Witam Demko https://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20230215-1723-de_mirage.dem.zip Z racji gdyż admin nie napisał rozpiski zajrzałem sam. 3:53 - b+ 5:14 - b+ 6:00 do 6:07 b++++ (4k) Po tej sytuacji dostałeś bana. Gracz nie dostaje unbana Edited February 24 by ALJZK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted February 17 Share Posted February 17 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...