Napek Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 No można by było zrobić coś typu /toptime który pokazuje jaki gracz i ile kto najwięcej czasu poświęcił serwerowi,2 dni pod koniec miesiąca 3 osoby z top10 toptime dostawały by nagrody /tophead - pokazuje kto najwięcej headshotów ustrzelił (Bez nagród) /topzgony - Pokazuje kto najwięcej razy umarł. (Bez nagród, a na /top15 to są ogólne statystyki, na DM przydatne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aagarok Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Jestem na nie. Czemu? Bo to nie ma sensu. Gracze przesiadywaliby na spectie, jakby nie było admina. Jest nas 3, więc nie możemy być "zawsze". Pozdrawiam, . EDIT: @Napek I tak jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napek Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 Ale wszystko na Nie? Toptime można tak skonstruować, że nalicza czas graczom którzy grają w CT/TT, a nie w spect. Czyli tym w spect. by się po prostu nie liczyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Na siłę wrzucanie dodatków, które nie wnosiłyby nic do gry. Od czasu jest gt, tophead i topzgony - informacja, która raczej się graczom nie przyda. Według mnie nie ma sensu wrzucać takich zbędnych rzeczy na serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...