''Kierownik'' Posted February 19 Share Posted February 19 (edited) Kula wystrzelona z ukrycia trafia w @Julshi! Szybkie strzały: Kogo zabrałbyś ze sobą na bezludną wyspę?: @Kso Największa maruda na sieci?: @Livio Najbardziej pozytywna osoba?: @Justyna Najbardziej irytująca osoba?: @Livio Osoba wykazująca się największą aktywnością?: @Born Najbardziej niedoceniana osoba?: @Kso Najbardziej komunikatywna osoba?: @kameleonn Największa niezdara?: @ja Najbardziej pomocna osoba?: @RYBSON Najbardziej konfliktowa osoba?: Jakiego serwera brakuje według Ciebie?: idk Kto według Ciebie zasługuje na awans, na jaką rangę i dlaczego?: nikt Jak w skali od 0-10 oceniasz pracę administracji?: 9/10 Kto jest według Ciebie największym toxiciem na sieci?: @senor Kto nadaje się do programu: Trudne sprawy?: @wandi Rolnik szuka żony?: @Livio Chłopaki do wzięcia?: @Kso Jaka to melodia?: @Kso Świat według Kiepskich?: @Born Zdrady?: Pamiętniki z wakacji?: @Bene Szkoła? : @pemeq Top Model?: @ja Z kim: Wyskoczyłbyś na wesele lub inną potańcówkę?: @Kso Poszedłbyś na piwko lub inny trunek?: nie piję Poszedłbyś na spacer?: @Kso Chciałbyś zawalczyć na Multi-HeadMMA? @Kso Najwięcej rozmawiasz/piszesz?: @Kso Pojechałbyś w podróż dookoła świata?: @Kso Poszedłbyś na koncert?: @Ksoalbo z kimś nie z sieci Utrz ymujesz najlepsze relacje?: @Kso Do kogo strzelasz i kto będzie tym postrzelonym?: Jako iż wszędzie jest @Kso strzelam w niego Edited February 19 by ''Kierownik'' pemeq COD400, Justyna ODD2, RYBSON and 3 others 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted February 19 Share Posted February 19 Dzięki dzięki - staram sie Pozdrawiam serdecznie Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted February 19 Share Posted February 19 senkju Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna ODD2 Posted February 19 Share Posted February 19 Dziekuje bardo, juz druga osoba mnie tak postrzega.... czym sobie zasluzylam? Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted February 19 Share Posted February 19 dziekie dzieki ale to klamstwo Justyna ODD2 and Julshi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kso Posted February 19 Share Posted February 19 Coś dużo tego @Kso 2 godziny temu, ''Kierownik'' napisał: Najbardziej niedoceniana osoba?: @Kso Zgadzam się dzięki za oznaczenia a na mhMMA potrzebuje rok przygotowań Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted February 19 System Share Posted February 19 No i kto by pomyślał, że padnie na tę osobę. Julshi and FRESHASFUCK 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted February 19 Share Posted February 19 3 godziny temu, ''Kierownik'' napisał: Kto jest według Ciebie największym toxiciem na sieci?: @senor @Julshi masz 24 godziny na usunięcie tego kłamstwa albo wstawiam wszystkie bindy jakie mam w których mnie lub kogoś innego wyzywasz 3 godziny temu, ''Kierownik'' napisał: Poszedłbyś na piwko lub inny trunek?: nie piję Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemeq COD400 Posted February 19 Share Posted February 19 ale że szkoła.. rozumiem że młody ale no bez przesady Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefedr0n Posted February 19 Share Posted February 19 Dzięki za pozdrowienia, również pozdrawiam! Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted February 19 Share Posted February 19 dziekuje tak jak myslalem, z odpowiedziami nie zabłysnęłaś pozdrawiam cie kotku venividiwandi and Julshi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BbynonS Posted February 21 Share Posted February 21 każdy się spodziewał ciekawe jakie będą jego odpowiedzi.. Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...