kubus21347 Posted March 5 Share Posted March 5 Twój nick podczas gry: kubuś Godzina, data zdarzenia: 23:31 Mapa: mirage 1 STEAM_ID / IP: 76561199480829721 Uzasadnienie: gralem sobie na serwie i bana wyjebalem za nic tak szczerze od byn0n tak szczerze nie wiem za co ByNiu and BbynonS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BbynonS Posted March 5 Share Posted March 5 (edited) naucz się pisać mój nick chociaż w skrócie 2.33 przeskok celownika 5.27 strzały w głowe przez ściane 7.09 bez komentarza 7.20 znów 8.03 no chyba prefire przez ścianę siadł 8.59 dobrze że biegł bo by dostał *ct* 9.49 skok celownika 10.02 nie było żadnego info gdzie jest last a nasz bohater patrzył cały czas tt rampę gdzie był enemy 10.45 nie miał celownika na głowie a magicznie ją trafił??? 11.40 no prefire by siadł gdyby nie był by w locie 13.30 mój faworyt akcja gdzie gracz świadomie pisze początek mojego nicku na ścianie co może wskazywać jeszcze bardziej na posiadanie tzw. spectator list* co pokazuje nawet administratorów na vanishu oglądających danego gracza. przez cały mecz można zobaczyć/zauważyć opóźnionego triggerbota ZAPOMNIAŁBYM o demku oczywiście https://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20230305-2320-de_mirage.dem.zip Może nic to nie zmieni bo nie mam ss`ów. Pamiętasz jak gadaliśmy na dc i ty włączyłeś liva na pulpit a na pulpicie miałeś ExLoadera i inne pliki aplikacje z cheatami i wtedy sam też powiedziałeś że od czasu do czasu grasz na cheatach na naszym serwerze @ALJZKzapraszam do roboty edit1: No dlatego mówię że bez ssa nic to nie da. A z drugiej strony to wiele razy widziałem jak latasz odpalony i potwierdza mi to obserwacje innych graczy *lepszych ode mnie typu gazownik. który też ciebie oglądał i potwierdził mi to więc nie wiem czemu tak narzekasz że po tym 1 demku Edited March 5 by BbynonS ByNiu and FRESHASFUCK 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubus21347 Posted March 5 Author Share Posted March 5 To ze Mialem to nie tłumaczy ze akurat ma waszym serwie mogłem cheatowac jest wiele innych serwerów a ta twoja rozpiska to tak se po jak sie wpisze w konsole ping to wyskakuje ci a innych nie mailes po co sprawdzać no czyści byli pewnej dostawales dużo zgłoszeń wobec mnie i po dzisiejszych gierkach i mnie sprawdziales wiec nie wiem co ty oczekunesz tak szczerze ***Destro*** 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted March 6 Share Posted March 6 Szczerze to mam w dupie Twoje tłumaczenia bo skoro sam się przyznałeś ze masz folder z czituchami to możesz powiedzieć Papa ALJZK CS:GO, ***Destro*** and Mefedr0n 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted March 6 Share Posted March 6 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ALJZK CS:GO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...