kezuuu Posted March 6 Share Posted March 6 (edited) Twój nick podczas gry: kezuuu Godzina, data zdarzenia:16:45 Mapa: mirage 1 STEAM_ID / IP: 76561199484347132 Uzasadnienie: nie wiem ban za nic tak szczerze gram normalnie po chwili jak zabijam typa dostaje bana powid cheatowanie za co konkretnie mam nowe konto ale to nie znaczy ze musze odrazu cheatowac Edited March 6 by kezuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BbynonS Posted March 6 Share Posted March 6 ALE PRZEPRASZAM AB CHYBA COS WYZNACZA jeżeli dałem ci "nie słusznie" bana dobra moja wina ale no chyba do ab to się zalicza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 6 Share Posted March 6 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...