ZuhnWannaBe Posted March 8 Share Posted March 8 Chciałem poprosić o unbana ponieważ nic złego nie zrobiłem na serwerze aby go otrzymać. Powinniście przemyśleć komu dajecie admina bo bezpodstawnie i bez żadnego ostrzeżenia zostałem zbanowany przez Voltrasa777 Nie dał ani dema ani nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuhnWannaBe Posted March 8 Author Share Posted March 8 Miałem perka tak przypomnie Sandały. Jeśli jest sie adminem powinno się wiedzieć chyba co perki robią. na dodatek co do wh to mapa była mała to raczej moge spodziewać sie gdzie kto jest jeśli słuchawki mi na to pozwalają ale to już demo by musiało potwierdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
voltras777 CS:GO COD 200 Posted March 8 Share Posted March 8 Obserwowałem cię przez mape i widziałem jak pikujesz i wiesz gdzie kto jest ZuhnWannaBe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuhnWannaBe Posted March 8 Author Share Posted March 8 ciekawe bo jest też tam bhop dopisany gdzie miałem perka do tego a przypomnie sie tylko że nuke skrucony nie jest ciężki i pikowanie jest cały czas takie samo plus umiem grać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuhnWannaBe Posted March 8 Author Share Posted March 8 Na dodatek wspomne że było tam dziecko ruskie plus bot co shift dla niech nie istniał i było słychać gdzie kto jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
voltras777 CS:GO COD 200 Posted March 8 Share Posted March 8 Możesz sie odwołać od bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuhnWannaBe Posted March 8 Author Share Posted March 8 chciałem się normalnie z tobą spisać ale odrzucasz zaproszenie do znajomych. a tak to mam ten serwer totalnie w pizdzie tylko wkurza fakt tego że ktoś taki jak ty co nie rozrużnia cheaty od skila ma admina i go nadużywa proste Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuhnWannaBe Posted March 8 Author Share Posted March 8 miłego i oby ci go szybko zabrali ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted March 8 Share Posted March 8 Przenoszę do odpowiedniego działu i nie chce tu widzieć żadnej zbędnej dyskusji. @voltras777 to jest odwołanie także zapraszam do przedstawienia dowodów 24h Adi, ***Destro*** and ALJZK CS:GO 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Witam Z racji gdyż admin @voltras777 nie przyniósł rozpiski, dostajesz unbana. Jak wrócę do domu to lookne na demko Edited March 9 by ALJZK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted March 9 Share Posted March 9 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...