Mathelko CS:GO COD 200 Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Nick: Mathełko ❤ Imię: Mateusz Wiek: 25 Doświadczenie: Bardzo duże, byłem administratorem wielu serwerów 1.6 oraz miałem swój serwer w cs 1.6. Byłem również opiekunem jednego serwera DR w CS:GO w sieci SimplyCS (teraz chyba Hitrow). Znajomość SM 1/10: 5/10, 6/10 Dlaczego chcesz zostać adminem?: Jestem dość aktywny, jestem codziennie przez około 2-3h w godzinach wieczornych. Weekendami mogę być nawet 6h, aby łapać odpalonych graczy ;D. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/Mathelko/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mathełko ❤/145.239.19.229:27015/ Edited March 9 by Mathelko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamekh CS:GO COD 200 Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Wiek na + Doświadczenie + Sm + Godziny + Widać kolegę często, nie było z nim nigdy problemów. Ja na TAK Edited March 9 by Adamekh Mathelko CS:GO COD 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted March 9 Share Posted March 9 Jestem bardziej na TAK sm +/- ale to idzie sie nauczyc wiek + kultura + Bardzo miły i pomocny gracz, tylko lata ninja. Powodzonka Adamekh CS:GO COD 200 and Mathelko CS:GO COD 200 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niereformowalny CS:GO COD 200 Posted March 9 Share Posted March 9 Oczywiście ze na tak, ogarnięty pomocny uprzejmy, kiedy trzeba wyluzowany, myślę że dobrze by się z nim współpracowało Gt+ Wiek+ Doświadczenie+ Mathelko CS:GO COD 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voltras777 CS:GO COD 200 Posted March 9 Share Posted March 9 Jasne że na tak. Wiek+ GT+ SM+ +Miły i pomocny Mathelko CS:GO COD 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipitv97 CS:GO COD 200 Posted March 11 Share Posted March 11 Wiek+ Gt+ Sm- Ogarnie bez problemu +Opanowany i pomocny nie ma o co się przyczepić :0 Zdecydowanie na tak Mathelko CS:GO COD 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 11 Administrator Share Posted March 11 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Mathelko CS:GO COD 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...