FUHRER Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) Opinia MODERATORA forum - f13 aka Livio aka 2tap's VIsTeR.` "W skrócie parówa, jak pół tego forum" BornToFuckMH "Dobry chłopak, bo Bartki takie są" senor "Git chłop, ale nie umie grać w cs'a" Mefedr0n "Spoko morda, można się z nim dogadać" Kso "Dobry modek, wywiązuje się ze swojej roboty git, zawsze pierwszy i szybszy do dania warna" Julshi "Dziwny, irytujący typ" Kierownik "Ciężko mi coś o nim powiedzieć tak szczerze jak dla mnie zwykły kut*s, który kolorkiem sie flexuje" pemeq "Ogólnie to nieudacznik, ale dobry człowiek, który robi swoje" kameleonn "parówka" (pozytywnie) DennyS "parówa" (W sensie parówkowym XD) Strylec "Niestety nie znam go za bardzo, jedynie trochę kojarzę z forum (mijamy się na chatboxie). Z tego, co mogłem zaobserwować, to jest on skłonny ku faworyzacji oraz bardzo lubi dawać warny. Określiłbym go mianem zielonego policjanta, co myślę, że idealnie do niego pasuje. W mojej opinii, ten fan kociej zupy słabo klika w cs'a i jest trochę poczuty (chyba, że to z jego strony żart, ale pewności nie mam)." ALJZK "poczuty zjeb :)" W roli głównej: @F13 Wystąpili: @Julshi @VisTeR.' @kameleonn @BornToFuckMH @pemeq @Kso @Mefedr0n @Kierownik @DennyS @ALJZK Aktualizacja @ALJZK @ALJZK Edited March 29 by FUHRER BORN2SPEED., aquax, Strylec and 5 others 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennyS Posted March 28 Share Posted March 28 no i parówa dobrą robotę zrobiła Ja chcę być kolejny proszę ku*** XD Dzięki za możliwość nazwania publicznie kogoś parówą, masz burgerka za to FUHRER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' Posted March 28 Administrator Share Posted March 28 (edited) 58 minut temu, FUHRER napisał: "parówa" (W sensie parówkowym XD) co XD? @VisTeR.'a to już proszę do @DennyS XDDD Edited March 28 by FUHRER DennyS and FUHRER 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) A gdzie moja opinia. @ALJZKpisałem na pv. Odpisz, wtedy dodam. Edited March 28 by FUHRER FUHRER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted March 28 Share Posted March 28 Czy wam przypadkiem - ładnie to nazwę sufit na łep nie spadł? Zaraz po banuje za te głupie opinie oczywiście te złe bo jestem poczutym k u t a s e m venividiwandi and FUHRER 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefedr0n Posted March 28 Share Posted March 28 Bardzo fajna robota. Pozdrawiam FUHRER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SadoS Posted March 30 Share Posted March 30 (edited) W dniu 28.03.2023 o 21:41, FUHRER napisał: "Dziwny, irytujący typ" W dniu 28.03.2023 o 21:41, FUHRER napisał: "poczuty zjeb :)" W dniu 28.03.2023 o 21:41, FUHRER napisał: Ciężko mi coś o nim powiedzieć tak szczerze jak dla mnie zwykły kut*s, który kolorkiem sie flexuje" Pięknie powiedziane xD Zwykli hejterzy powtarzam ok ok ok Edited March 30 by SadoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BbynonS Posted March 30 Share Posted March 30 Wydaje się toksyczny lekko huh ale wypowiedz aljzk best xD ALJZK CS:GO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted March 31 Share Posted March 31 może i jest jaki jest ale przynajmniej wywiązuje się ze swoich obowiązków, nie jak reszta administracji Kso and ALJZK CS:GO 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...