Normalka Napisano 22 Września #706182 Udostępnij Napisano 22 Września Witam, przychodze z propozycja stworzenia dr 1.6. Wiadomo o co chodzi klasy perki itp itd. Dajcie znac co myslicie :D Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 22 Września #706184 Udostępnij Napisano 22 Września Propozycja nie jest zła Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 22 Września #706186 Udostępnij Napisano 22 Września Prowadziłem serwer DR konkurencje dla aktualnie jedynego serwera dr+klasy 1001 lvl i było ciężko. Mimo to, osoby grały. W obecnym momencie taki serwer nie ma sensu, chyba że po prostu stać, aby ziomek z ziomkiem mogli pograć. Patrząc na aktualnie jedyny DR, który dalej istnieje po tylu latach i posiada cały czas aktywną reklamę, nie najniższą, praktycznie nie przynosi to żadnych efektów. Grają tylko osoby, które są już tam "od zawsze" z przykrością muszę to pisać bo sam bym pograł dlatego że na tamtym serwerze mam perma dlatego że miałem lepszy serwer Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Września #706187 Administrator Udostępnij Napisano 22 Września @ vanillah temat dla Ciebie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 22 Września #706188 Udostępnij Napisano 22 Września (edytowane) Myślę że tutaj (trochę) lepszą propozycją już surf jest, chociaż nawet już zombie mod'y upadły więc tak średnio by ktoś grał Edytowane 22 Września przez Bewi ToBi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 22 Września #706189 Udostępnij Napisano 22 Września 8 minut temu, Bewi napisał: Myślę że tutaj (trochę) lepszą propozycją już surf jest, chociaż nawet już zombie mod'y upadły więc tak średnio by ktoś grał Najlepszą propozycją, to jest robienie aktualnych serwerów i zrobienie tego, tak żeby były grywalne 24/7 nie wykorzystanym do końca jest obecny serwer csgo mod, tak jak cod mod 200, gdzie można byłoby zrobić klasyczny jak na strefaskilla i zrobić im mocną konkurencję takie powinny być plany xD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 22 Września #706190 Udostępnij Napisano 22 Września Teraz, strafelegit napisał: Najlepszą propozycją, to jest robienie aktualnych serwerów i zrobienie tego, tak żeby były grywalne 24/7 nie wykorzystanym do końca jest obecny serwer csgo mod, tak jak cod mod 200, gdzie można byłoby zrobić klasyczny jak na strefaskilla i zrobić im mocną konkurencję takie powinny być plany xD Powiem ci że jak sam grałem na strefieskilla to tam jakby czas się zatrzymał na tych latach "typowego forum" i aż dziwię się że mają taką aktywność. Jak gadam z znajomymi co kiedyś dużo grali w 1.6 to głównie mówią że brakuje klasycznych serwerów gdzie masz różne mapy, brak leczenia, itd. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Normalka Napisano 23 Września Autor #706210 Udostępnij Napisano 23 Września 11 godzin temu, strafelegit napisał: Prowadziłem serwer DR konkurencje dla aktualnie jedynego serwera dr+klasy 1001 lvl i było ciężko. Mimo to, osoby grały. W obecnym momencie taki serwer nie ma sensu, chyba że po prostu stać, aby ziomek z ziomkiem mogli pograć. Patrząc na aktualnie jedyny DR, który dalej istnieje po tylu latach i posiada cały czas aktywną reklamę, nie najniższą, praktycznie nie przynosi to żadnych efektów. Grają tylko osoby, które są już tam "od zawsze" z przykrością muszę to pisać bo sam bym pograł dlatego że na tamtym serwerze mam perma dlatego że miałem lepszy serwer Tak tylko mysle ze gdyby cos nowego sie pojawilo, chodzi mi o serwer gdzie byłoby duzo nowości i po prostu zrobic to jak najlepiej, postawic im konkurencje to mysle ze to by wypalilo. Cos typu autorskie mapy choc z tym duzo zabawy ale na pewno by sie to jakoś pozytywnie odbilo na społeczność. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi