Skocz do zawartości

[Propozycja] Serwer 1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Prowadziłem serwer DR konkurencje dla aktualnie jedynego serwera dr+klasy 1001 lvl i było ciężko. Mimo to, osoby grały. W obecnym momencie taki serwer nie ma sensu, chyba że po prostu stać, aby ziomek z ziomkiem mogli pograć. Patrząc na aktualnie jedyny DR, który dalej istnieje po tylu latach i posiada cały czas aktywną reklamę, nie najniższą, praktycznie nie przynosi to żadnych efektów. Grają tylko osoby, które są już tam "od zawsze" z przykrością muszę to pisać bo sam bym pograł dlatego że na tamtym serwerze mam perma dlatego że miałem lepszy serwer :jasper-dance:

8 minut temu, Bewi napisał:

Myślę że tutaj (trochę) lepszą propozycją już surf jest, chociaż nawet już zombie mod'y upadły więc tak średnio by ktoś grał

Najlepszą propozycją, to jest robienie aktualnych serwerów i zrobienie tego, tak żeby były grywalne 24/7 nie wykorzystanym do końca jest obecny serwer csgo mod, tak jak cod mod 200, gdzie można byłoby zrobić klasyczny jak na strefaskilla i zrobić im mocną konkurencję takie powinny być plany xD

Teraz, strafelegit napisał:

Najlepszą propozycją, to jest robienie aktualnych serwerów i zrobienie tego, tak żeby były grywalne 24/7 nie wykorzystanym do końca jest obecny serwer csgo mod, tak jak cod mod 200, gdzie można byłoby zrobić klasyczny jak na strefaskilla i zrobić im mocną konkurencję takie powinny być plany xD

Powiem ci że jak sam grałem na strefieskilla to tam jakby czas się zatrzymał na tych latach "typowego forum" i aż dziwię się że mają taką aktywność. Jak gadam z znajomymi co kiedyś dużo grali w 1.6 to głównie mówią że brakuje klasycznych serwerów gdzie masz różne mapy, brak leczenia, itd.

11 godzin temu, strafelegit napisał:

Prowadziłem serwer DR konkurencje dla aktualnie jedynego serwera dr+klasy 1001 lvl i było ciężko. Mimo to, osoby grały. W obecnym momencie taki serwer nie ma sensu, chyba że po prostu stać, aby ziomek z ziomkiem mogli pograć. Patrząc na aktualnie jedyny DR, który dalej istnieje po tylu latach i posiada cały czas aktywną reklamę, nie najniższą, praktycznie nie przynosi to żadnych efektów. Grają tylko osoby, które są już tam "od zawsze" z przykrością muszę to pisać bo sam bym pograł dlatego że na tamtym serwerze mam perma dlatego że miałem lepszy serwer :jasper-dance:

Tak tylko mysle ze gdyby cos nowego sie pojawilo, chodzi mi o serwer gdzie byłoby duzo nowości i po prostu zrobic to jak najlepiej, postawic im konkurencje to mysle ze to by wypalilo. Cos typu autorskie mapy choc z tym duzo zabawy ale na pewno by sie to jakoś pozytywnie odbilo na społeczność.