It's me ! Napisano 24 Listopada #708170 Udostępnij Napisano 24 Listopada Witam,mam taki kłopot jak napisałem w temacie,po wpisaniu komendy top15 wyskakuje mi jakieś eror. Ktos ma jakieś pomysły,podsyłam zdjęcie sytuacji poniżej. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Listopada #708177 Administrator Udostępnij Napisano 24 Listopada Sprawdz na naszym innym serwerze (na przykład cod modach) czy masz ten sam problem Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
It's me ! Napisano 24 Listopada Autor #708183 Udostępnij Napisano 24 Listopada Na wszystkich Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Listopada #708188 Administrator Udostępnij Napisano 24 Listopada To musi być coś u CIebie nie tak. Spróbuj może na innej wersji cs-a Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
It's me ! Napisano 25 Listopada Autor #708235 Udostępnij Napisano 25 Listopada 22 godziny temu, aquax napisał: To musi być coś u CIebie nie tak. Spróbuj może na innej wersji cs-a Pobrałem inne wersje cs’a i nadal bez zmian Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi