It's me ! Napisano 9 godzin temu #708170 Udostępnij Napisano 9 godzin temu Witam,mam taki kłopot jak napisałem w temacie,po wpisaniu komendy top15 wyskakuje mi jakieś eror. Ktos ma jakieś pomysły,podsyłam zdjęcie sytuacji poniżej. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 godzin temu #708177 Administrator Udostępnij Napisano 6 godzin temu Sprawdz na naszym innym serwerze (na przykład cod modach) czy masz ten sam problem Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
It's me ! Napisano 4 godziny temu Autor #708183 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Na wszystkich Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 godzinę temu #708188 Administrator Udostępnij Napisano 1 godzinę temu To musi być coś u CIebie nie tak. Spróbuj może na innej wersji cs-a Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi