KapeJo Napisano 3 godziny temu #708200 Udostępnij Napisano 3 godziny temu To znów ja XDDD Poszedlem sobie na PB teraz i po 1 mapie dostalem bana za WH XDDD Nie ma żadnych ss'ow,tak o dal za WH i tyle XD MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: KapeJo ||| IP: 77.254.198.96 ||| SteamID: STEAM_1:0:1460272787 ||| Admin banujacy: TamKamper ||| Powod: Wh on/off ||| Ban utworzony: 24.11.2024 - 20:36:34 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: website ||| Pozostaly czas: Na zawsze ||| Wygasnie: Nigdy [MultiHeadBans]-------------------------------------[Mu Prosze o szybkie UB,to powoli sie smieszne nie robi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 3 godziny temu #708201 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Demo1 Demo2 Demo 3 A tu rozpiska demo kapejo 10:03- Wychodzi i skanuje brame środek idelanie w przeciwników 13:10- wychodzi z trupa i skanuje na pączki w przeciwników 16:41-Wychodzisz brama b i prosto w ct strzelasz 16:43-Widzisz już że idą górnym ustawiasz sie do strzału --- kapejo2 18:19-???? jakies przeskoski (być może wina nagrywającego) --- kapejo3 0:36-po potarciu norzem o sciane widzisz ct na rampie środek (chyba tak ta miejscówka sie nazywa :X) 7:38-czaisz się jak byś wiedział że tam są 11:00-Obracasz sie na resp i zabijasz (nie było słychać ct) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KapeJo Napisano 2 godziny temu Autor #708202 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Co Wy się na mnie tak uwzieliście serio xD Możecie mnie nie lubić,ale szanujmy się trochę. Nigdy nie grałem na czitach i nie będę grał,gra sie dla przyjemności. Wszystkie ss'y zawsze byly czyste. Demek nawet nie sprawdzam,niech ktos zUB sprawdzi i zobaczy jak gra normalny gracz a nie random. Po długich latach w tą gre normalne jest skanowac i spodziewac sie przeciwnikow wszedzie, plus RADAR robi robote. Pozdrawiam,prosze szybko rozpatrzyc to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 2 godziny temu #708203 Udostępnij Napisano 2 godziny temu wstaw proszę demka o nazwach MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem masz je w folderze csstrike albo csstrike_polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 2 godziny temu #708204 Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Kapejo1 10:03 -b widać było przeciwnika zanim zaczął strzelać 13:10 +b cieżki normalnie było by zauważyć przeciwników w tym miejscu będąc w smoke 16:41 -b na slowmotion widać że celował gdzie indziej dopiero po kilku kili sekundach wycelował w przeciwnika którego widać 16:43 -b sam bym się ustawił na tunel skoro kilku na środku pilnuje Kapejo2 Jak najbardziej +b zaczął strzelać w kierunku gracza nie mogąc wiedzieć że tam stoi Kapejo2 0:36 -b nwm co tam podejrzanego widzisz 7:38 -b chwilę wczesniejs grzały padały tam, sam bym szedł z shiftem 11:00 kroków nie było, był strzał z awp Jak dla mnie czysty @ KapeJo i dodaj proszę te demka co kamper pisał Edytowane 2 godziny temu przez Piesy KapeJo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 2 godziny temu #708206 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Kapejo1 10:03 - było widać tam przeciwnika -b 13:10 - zgadzam się z Piesy +b 16:41 - nie ma tutaj nic nadzwyczajnego bez pośrednio w niego nie celował -b 16:43 - jak dla mnie nic tutaj podejrzanego nie ma -b kapejo2 ciężko stwierdzić -/+b kapejo3 0:36 - jak dla mnie tutaj nic dziwnego nie ma -b 7:38 - tutaj ciężko jest mi stwierdzić różnie można do odebrać -/+ b 11:00 - po obejrzeniu dokładnie zgadzam się z Piesy -b jak dla mnie wydaje się czysty ale jak Kamper chcę żeby wstawił demka nie wiem decydujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 2 godziny temu #708208 Udostępnij Napisano 2 godziny temu @ Livio twoje demka wypowiedz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 2 godziny temu #708209 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Poczekajmy na jego POV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 2 godziny temu #708210 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi