NoNameUser Napisano Sobota o 20:33 #708475 Udostępnij Napisano Sobota o 20:33 (edytowane) Wzór podania: Nick: Tornado (rok temu gralem na nicku NoNameUser) Wiek: 28 Doświadczenie (w byciu adminem): z 10 lat temu h@ na własnym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: zacząłem grac 20 lat temu, oczywiście dużo przerw, na aktualnym steam w cs 1.6 543h, cs go 790h ale nie gram bo laptop nie daje rady po przejściu na cs 2 Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: znowu tu wracam, rank 19, więc trochę godzin pograłem, chętnie pomogę w pilnowaniu porządku na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ostatnio dziennie 2-5h Kontakt: steam/forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Tornado/145.239.16.112:27015/ poprzednio https://www.gametracker.com/player/NoNameUser/145.239.16.112:27015/ Edytowane Sobota o 20:33 przez NoNameUser M.A.G.IKA dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano Sobota o 20:39 #708476 Udostępnij Napisano Sobota o 20:39 (edytowane) Znam tego człeka z serwera jeszcze od starego nicku +wiek +amx +doswiadczenie +dobrze gra Osobiście uważam, że przyda się jako admin- ubt zawsze przychodzi jak ktoś zgłasza, ale dodatkowa osoba do pilnowania serwera zawsze sie przyda Na tak. Edytowane Sobota o 20:40 przez Narotir M.A.G.IKA i NoNameUser dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.G.IKA Napisano Niedziela o 22:34 #708543 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:34 Nie mam się do czego przyczepić Często widzę go jak gra Staż + Amx + Wiek + Słyszałem o nim dobre słowo od zaufanego człowieka... Duże TAK ode mnie !!! NoNameUser i Narotir dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 11 godzin temu #708733 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Odedzwij sie na PW z SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi