mordoo Napisano Poniedziałek o 18:58 #708662 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:58 dostałem bana za nic i chcialbym dostac unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Poniedziałek o 19:50 #708667 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:50 dostosuj się do wzoru Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: *Demka z serwera: * Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze cstrike. Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech! mordoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Poniedziałek o 20:00 #708670 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:00 (edytowane) @ Nimmrod rozpiska 24h, nie dajemy takich powodów banów @ Nimmrod przypominam o rozpisce Edytowane 21 godzin temu przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordoo Napisano Poniedziałek o 20:01 Autor #708671 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:01 53 minuty temu, mordoo napisał: mordoo 19:51 steam id: STEAM_1:0:1208303058 mapa cs_inferno2x2 dostałem uzasadnienie: dostałem bana za buunyhopowanie for fun a demo a demo nwm gdzie jest 53 minuty temu, mordoo napisał: 53 minuty temu, mordoo napisał: dostałem bana za nic i chcialbym dostac unbana 53 minuty temu, mordoo napisał: dostałem bana za nic i chcialbym dostac unbana 53 minuty temu, mordoo napisał: dostałem bana za nic i chcialbym dostac unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordoo Napisano Poniedziałek o 20:03 Autor #708672 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:03 a powód 3 ostatnie demka na forum pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 13 godzin temu #708727 Udostępnij Napisano 13 godzin temu megawrzuta.pl/kioq1pi5 2:41 aż do bana chłop gra on off jak ktoś oglądnie to zobaczy o co mi chodzi 12:20 skill z awp ? czy celownik ? 12:50 jak pisałem on off 13:50 wychodzi z domu celownik od razu na hs i przeciąga ledwo udaje mu się odbić myszkę do prawej strony ( polecam całość w 1,2 zobaczyć ) Co do bh nie napiszę nic nie umiem może ktoś kto umie lepiej napisze czy robi sam czy tylko trzyma spacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 12 godzin temu #708728 Udostępnij Napisano 12 godzin temu jako ubt pozwole sie wtrącić , pomijam fakt że to demko z hltv a nie twoje 2:41- z balkonu tt wyskoczył i strzelił , czaił się na tego za ścianą, za ściany było słychać kroki +-b 12:20- normalny strzał -b 12:50-Nie widać wh choć banie ładnie weszły +-b 13:50-Nomalne wyjscie nie wcelował sie odrazu w ct na głowe -b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 12 godzin temu #708731 Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) 2:41 +/- b sam nie wiem 12:20 -b zwykły reflex i trochę szczęścia gdzie padł strzał 12:50 -b celownik ani nie skakał ani nic zwykłe wyjście i tyle 13:50 -b czysto bez żadnych dziwnych akcji, celownik nawet nie był blisko głowy przeciwnika ani chociaż sylwetki, sam mam nie raz tak że się zagapie i spojże na wroga dopiero po chwili strzelam jak ogarne ze to przeciwnik, a co do bh to czasami wychodzi czasami nie jakoś specjalnie dobrze mu nie szło jak dla mnie czysty @ Nimmrod na przyszłość bardziej opisuj sytuację o którą ci chodzi Edytowane 12 godzin temu przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 12 godzin temu #708732 Udostępnij Napisano 12 godzin temu Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi