Abyssxv Napisano 4 godziny temu #710984 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Data zdarzenia: 22.01.2025 Nick gracza: @ Opiekun CS 1.6 PAINTBALL @ strafelegit Dowody: - Świadkowie: @ Niszczycielek * @ dj_600v Uzasadnienie: Co ty chłopie odwalasz tym swoim zachowaniem zmutowaleś jednego z graczy na 4 tygodnie bo napisał że jesteś w administracji i powinieneś rozwiązywać sprawy graczy zbanowałeś gościa pernamentnie bo chciał zagrać mała mapę mnie zbanowałeś bo powiedziałem że już na serwerze nie będę grać. Nie nadajesz się na Administratora a tym bardziej opiekuna serwera niszczysz ten serwer tym co odwalasz za bardzo się poczuwasz i myślisz że możesz wszystko bo jesteś wysoko w administracji i myślisz że nic z tym nie zrobią życzę ci żebyś został wydalony z administracji bo się do niej nie nadajesz. Nie pozdrawiam Abyss Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 3 godziny temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #710985 Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 28 minut temu, Abyssxv napisał: Data zdarzenia: 22.01.2025 Nick gracza: @ Opiekun CS 1.6 PAINTBALL @ strafelegit Dowody: - Świadkowie: @ Niszczycielek * @ dj_600v Uzasadnienie: Co ty chłopie odwalasz tym swoim zachowaniem zmutowaleś jednego z graczy na 4 tygodnie bo napisał że jesteś w administracji i powinieneś rozwiązywać sprawy graczy zbanowałeś gościa pernamentnie bo chciał zagrać mała mapę mnie zbanowałeś bo powiedziałem że już na serwerze nie będę grać. Nie nadajesz się na Administratora a tym bardziej opiekuna serwera niszczysz ten serwer tym co odwalasz za bardzo się poczuwasz i myślisz że możesz wszystko bo jesteś wysoko w administracji i myślisz że nic z tym nie zrobią życzę ci żebyś został wydalony z administracji bo się do niej nie nadajesz. Nie pozdrawiam Abyss Twoje marzenia niestety nigdy się nie spełnią bo skargę trzeba napisać z sensem a nie z wylewem kłamstw 1. Sytuacja "gracz mute 4tygodnie Niszczyciel Dobrej Zabawy": Mute dostał za prowokacje tzn. uwierzył koledze który mu zaczął pisać farmazony wsm śmieszna z was grupka robicie się nawzajem w konia ale wracając niszczyciel zaczął pisać teksty typu: nie pierdol, nie obrazal, mamy wszystkie ss, zobaczysz niedługo, będziesz zgłoszony, niech cie wyjebią z Opiekuna, zaczął się pruć że daj mi dowód za który go zbanowałeś i inne takie więc dostał klasycznie mute za prowokacje żeby się jeszcze bardziej nie pogrążył za brak inteligencji trzeba płacić bo za długo sobie pozwalaliście myśląc że jak codziennie tu gracie to możecie wszystko ale pograć i tak już nie pogra bo po panie na 24h wszedł na innym IP więc blokadę ma na zawsze. 2. Gość podobno "perm za małą mapę Forever Young" Bana otrzymał za pisanie tekstów typu: ten serwer upadnie, wszyscy pójdą na inny, czekamy na grupie aż zrobimy swój serwer i wtedy stąd pójdziemy więc pozakładali se grupe na instagramie/fb gdzie zapraszają ludzi z serwera a potem ich pewnie przekonują żeby przestali tu grać i inne takie po tym jak mu zacząłem odpisywać napisał "kładę na to lachę co ty do mnie piszesz i daj bana" no to dostał bana nie mam zamiaru trzymać tutaj osoby która nie chce grać i prowadzi kółko wzajemnej adoracji przeciw serwerowi xD 3. Nie nadajesz się na Administratora: No niestety tu się mylisz robię wszystko żeby serwer miał jak najlepiej tylko wy myślicie że ktoś będzie skakał jak mu coś powiecie bo sobie założyliście grupę i waszym argumentem jest to że odejdziemy z serwera (jak dla mnie to możecie wyjść dla serwera żadnej różnicy to nie zrobi z waszej ekipy i tak od miesiąca może aktywnie grało 3osoby xD) PS: Abyss również ban ci przechodzi na "zawsze" działacie na szkodę serwera tworząc jakieś grupki przeciwko serwerowi i myślicie że obrażając serwer, pisząc kłamstwa coś zdziałacie. Powodzenia z nowym serwerem zobaczymy kto pierwszy napisze o unbana. Podsumowanie: Nie działam na szkodę serwera/sieci bo gdyby tak było to już dawno by mnie tu nie było skargę piszą osoby które notorycznie są mutowane za obrazanie i inne. Nie pozwolę żeby takie osoby jak wy psuły komuś rozgrywkę przez takie zagrywki które stosujecie. Nie ma takiego czegoś jak ban za "darmo" na każdy ban/mute zawsze jest argumentacja której u mnie nie przebijecie sad Edytowane 3 godziny temu przez strafelegit kameleonn i pemeq dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi