Skocz do zawartości

Krzys

Krzys

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Krzys
Godzina, data zdarzenia: 18:55 2025-11-12
Mapa: De_Dust2
STEAM_ID / IP: NON STEAM / 46.113.3.79
Uzasadnienie: Grałem na serwerze, dostałem bana, treść bana to wrzuć screeny, takowych nie mogę znaleźć, mam demka.
*Demka z serwera:

megawrzuta.pl/bdjp9wkr

Edytowane przez Krzys
nie wkleiłem linka

• Admin CS 1.6 COD 200
  • Moderator DC
  • Premium

Witaj!

Powód twojego bana to "Wstaw screeny na Multi-Head.pl", oznacza to, że zostały Ci zrobione screeny.

Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości, abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć, skorzystaj z poniższych poradników:

Gdzie znaleźć screeny:

Poradnik wideo:

Kolejną czynnością, która może Ci pomóc, będzie zainstalowanie programu IrfanView i poszukanie nazwy plików np. halflife01.tga.
Będzie Ci on potrzebny, ponieważ możesz nie posiadać programu do odtwarzania rozszerzenia TGA i ss'y widnieją jako białe pliki, co możne wprowadzać w błąd.Jeśli nie pomoże, szukaj po dacie bądź typie pliku daj w folderze zakładkę widok > lista i będziesz miał przejrzyście dany typ pliku i datę.W przypadku braku screenów po upływie 7 dni masz jednorazową szanse na otrzymanie UB poprzez zrobienie reklam. Więcej na ten temat w linku poniżej :

http://multi-head.pl/index.php?/topic/42019-wzór-odpracowania-ostrzeżeń-z-forum-i-banów-z-serwerów/

oraz

http://multi-head.pl/index.php?/topic/45790-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/

Powodzenia!

Edytowane przez Piesy

To podeślij logi serwera to zweryfikujemy czy się zrobiły te ssy.

call_me_Lukas, (edytowane)

Jeśli masz treść "Wstaw screeny..." to je masz zrobione i powinieneś takowe wstawić, powyżej kolega wskazał artykuły które z pewnością pomogą Ci je odnaleźć. Ponadto nie powielamy odpowiedzi w wątku. 

Pozdrawiamy UBT :)

Edytowane przez call_me_Lukas

Przeszukałem wszystkie foldery, w innych wątkach są wklejane logi, dlaczego tutaj ich nie chcecie wstawić ? Równie dobrze możesz sobie sam wkleic w powód bana taką tresć. Macie demka w konsoli nie ma żadnych informacji o zrobieniu mi ssów, jak chcecie mnie zbanować to napiszcie otwarcie, żebym sobie poszukał innego serwera, a nie palcie jana.

• Opiekun CS 1.6 COD 200
  • Premium
40 minut temu, Krzys napisał:

Przeszukałem wszystkie foldery, w innych wątkach są wklejane logi, dlaczego tutaj ich nie chcecie wstawić ? Równie dobrze możesz sobie sam wkleic w powód bana taką tresć. Macie demka w konsoli nie ma żadnych informacji o zrobieniu mi ssów, jak chcecie mnie zbanować to napiszcie otwarcie, żebym sobie poszukał innego serwera, a nie palcie jana.

image.png.875dd1f0514b2d04849d562ed753ff6e.png

Wycinek z twojej konsoli mowi jasno o zrobieniu ss'ow.

Nie bedzie screenow = nie bedzie UB.

Wycinek z mojej konsoli mówi jasno o powodzie bana o treści : "wstaw screeny na multi-head.pl", jakby były robione screeny to były by powyżej zapisane w konsoli. Poważni jesteście tutaj ?Weź logi serwera wyciągnij, jeżeli OPIEKUNIE SIECI masz w ogóle pojęcie czym one są i się nie kompropmitujcie, 30 letnia gra i sie bede z jakimis dzieciakami wykłócał, słuchaj chcesz mi dac bana to go daj i tyle, a nie odpierdalajcie maniany, bo kazdy co ma wiecej niz 10 iq dobrze wie, ze palicie jana.