Krzys Napisano 3 godziny temu #735498 Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Twój nick podczas gry: Krzys Godzina, data zdarzenia: 18:55 2025-11-12 Mapa: De_Dust2 STEAM_ID / IP: NON STEAM / 46.113.3.79 Uzasadnienie: Grałem na serwerze, dostałem bana, treść bana to wrzuć screeny, takowych nie mogę znaleźć, mam demka. *Demka z serwera: megawrzuta.pl/bdjp9wkr Edytowane 2 godziny temu przez Krzys nie wkleiłem linka Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 2 godziny temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #735499 Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Witaj! Powód twojego bana to "Wstaw screeny na Multi-Head.pl", oznacza to, że zostały Ci zrobione screeny. Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości, abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć, skorzystaj z poniższych poradników: Gdzie znaleźć screeny: Poradnik wideo: Kolejną czynnością, która może Ci pomóc, będzie zainstalowanie programu IrfanView i poszukanie nazwy plików np. halflife01.tga. Będzie Ci on potrzebny, ponieważ możesz nie posiadać programu do odtwarzania rozszerzenia TGA i ss'y widnieją jako białe pliki, co możne wprowadzać w błąd.Jeśli nie pomoże, szukaj po dacie bądź typie pliku daj w folderze zakładkę widok > lista i będziesz miał przejrzyście dany typ pliku i datę.W przypadku braku screenów po upływie 7 dni masz jednorazową szanse na otrzymanie UB poprzez zrobienie reklam. Więcej na ten temat w linku poniżej : http://multi-head.pl/index.php?/topic/42019-wzór-odpracowania-ostrzeżeń-z-forum-i-banów-z-serwerów/ oraz http://multi-head.pl/index.php?/topic/45790-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Powodzenia! Edytowane 2 godziny temu przez Piesy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzys Napisano 1 godzinę temu Autor #735500 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu To podeślij logi serwera to zweryfikujemy czy się zrobiły te ssy. call_me_Lukas, 1 godzinę temu (edytowane) Jeśli masz treść "Wstaw screeny..." to je masz zrobione i powinieneś takowe wstawić, powyżej kolega wskazał artykuły które z pewnością pomogą Ci je odnaleźć. Ponadto nie powielamy odpowiedzi w wątku. Pozdrawiamy UBT Edytowane 1 godzinę temu przez call_me_Lukas Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzys Napisano 58 minut temu Autor #735502 Udostępnij Napisano 58 minut temu Przeszukałem wszystkie foldery, w innych wątkach są wklejane logi, dlaczego tutaj ich nie chcecie wstawić ? Równie dobrze możesz sobie sam wkleic w powód bana taką tresć. Macie demka w konsoli nie ma żadnych informacji o zrobieniu mi ssów, jak chcecie mnie zbanować to napiszcie otwarcie, żebym sobie poszukał innego serwera, a nie palcie jana. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 19 minut temu Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #735503 Udostępnij Napisano 19 minut temu 40 minut temu, Krzys napisał: Przeszukałem wszystkie foldery, w innych wątkach są wklejane logi, dlaczego tutaj ich nie chcecie wstawić ? Równie dobrze możesz sobie sam wkleic w powód bana taką tresć. Macie demka w konsoli nie ma żadnych informacji o zrobieniu mi ssów, jak chcecie mnie zbanować to napiszcie otwarcie, żebym sobie poszukał innego serwera, a nie palcie jana. Wycinek z twojej konsoli mowi jasno o zrobieniu ss'ow. Nie bedzie screenow = nie bedzie UB. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi