Unikov Napisano 2 godziny temu #749701 Napisano 2 godziny temu Twój nick podczas gry: Unikov Godzina, data zdarzenia: 23/05/2026 19:38:58 Mapa: nie pamiętam STEAM_ID / IP: IP 188.33.40.102 ' Steam_ID : 1124708263 Uzasadnienie: Witam, dostałem bana PRM na serwerze Multi penball i chciałbym prosić o wyjaśnienie dokładnego powodu bana. Nie używałem żadnych cheatów ani niedozwolonych programów. a ja podczas bana byłem na trybie oglądania graczy . Proszę o sprawdzenie demka/logów i ponowne rozpatrzenie bana. Pozdrawiam. *Demka z serwera: nie ma demka na trybie penball Cytuj
Piesy Napisano 1 minutę temu #749712 Napisano 1 minutę temu @GuMiS_ za co dałeś bana za AB? w bansie nie widnieje żaden ban na to ip ani sid Cytuj
GuMiS_ Napisano teraz #749713 Napisano teraz Wyjaśniam sytuacje Gracz najpierw otrzymał ode mnie bana za Podszywanie się pod stałego gracza. Niedługo pózniej wszedł ponowie na serwer na nicku Unikov za co został ukarany banem za AB czyli aktywny ban. StamID, które gracz podał w odwołaniu prawdopodobnie podał ID prawdziwnego gracza konta albo wygenerował nowe na wersij Non-Steam. Moje bany były słusze bo prawdziwny gracz mówił że ktoś gra na jego koncie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
24 Maj
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Unikov 1 post
Popularne Dni
24 Maj 2026
1 post