TyPowy SebaA Posted July 8 #749939 Posted July 8 Nick: TypowY SebA Wiek:32 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilkanaście lat temu miałem admina na różnych serwerach. Po kilku latach przerwy wróciłem i grałem na naszym ODD2 gdzie miałem admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę takie może 6-7 Staż w CS-sie: 20 lat ? może przesada Steam / NonSteam: Steam aktualnie nowy ponieważ stary straciłem przez hackerów ponoć 2-3 lata temu. Dlaczego Ty: Gram często gdy brakuje adminów a wiadomo że aktualnie w okresie wakacyjnym może być gorzej z dostępnością reszty adminów. Lubię czasami posiedzieć na spect i zobaczyć co się dzieje podczas rozgrywki kto nie przestrzega regulaminu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie.. to zależy od dnia i chęci pracy służbowej ale myślę że ok 2h dziennie jestem. Kontakt: Steam Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Typowy Seba/145.239.19.217:27015/ g0RyL and mar_cin 1 1
'ReVo. Posted July 10 #749944 Posted July 10 Jestem na TAK , kandydat ma wieloletni staz i wczesniejsze doswiadczenie w pełnieniu funkcji admina, dodatkowo sam zauwazyl, ze w okresie wakacyjnym czesto brakuje kogos kto przypilnuje i deklaruje chec poswiecenia 2 godzin dziennie na pilnowanie serwera. Mysle ze warto dac mu szanse i zweryfikowac jego zaangazowanie w praktyce. TyPowy SebaA and mar_cin 2
Smokuuu Posted July 12 #749950 Posted July 12 + Aktywny - widuje często na serwerze + Staż w Cs + Wiek Jestem na Tak TyPowy SebaA and mar_cin 2
g0RyL Posted July 12 #749951 Posted July 12 (edited) Siemanko. + Staż + Aktywność + Wydaje się być w porządku + Chęci w byciu adminem Tak więc jestem na TAK! Powodzonka. Edited July 14 by g0RyL TyPowy SebaA and mar_cin 2
~Czarna~ Posted July 15 #749954 Posted July 15 Nie pozostaje mi nic innego jak powitać Cię ponownie w naszym skromnym gronie TyPowy SebaA 1
~Czarna~ Posted July 15 #749955 Posted July 15 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Recommended Posts
Top Posters In This Topic
2
1
1
1
Popular Days
Jul 12
2
Jul 15
2
Jul 8
1
Jul 10
1
Top Posters In This Topic
~Czarna~ 2 posts
TyPowy SebaA 1 post
'ReVo. 1 post
Smokuuu 1 post
Popular Days
Jul 12 2026
2 posts
Jul 15 2026
2 posts
Jul 8 2026
1 post
Jul 10 2026
1 post
Popular Posts
TyPowy SebaA
Nick: TypowY SebA Wiek:32 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilkanaście lat temu miałem admina na różnych serwerach. Po kilku latach przerwy wróciłem i grałem na naszym ODD2 gdzie miałem admina.
'ReVo.
Jestem na TAK , kandydat ma wieloletni staz i wczesniejsze doswiadczenie w pełnieniu funkcji admina, dodatkowo sam zauwazyl, ze w okresie wakacyjnym czesto brakuje kogos kto przypilnuje i deklaruje
Smokuuu
+ Aktywny - widuje często na serwerze + Staż w Cs + Wiek Jestem na Tak