Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: TypowY SebA

Doświadczenie (w byciu adminem): Kilkanaście lat temu miałem admina na różnych serwerach. Po kilku latach przerwy wróciłem i grałem na naszym ODD2 gdzie miałem admina. 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę takie może 6-7
Staż w CS-sie: 20 lat ? może przesada 
Steam / NonSteam: Steam aktualnie nowy ponieważ stary straciłem przez hackerów ponoć 2-3 lata temu.
Dlaczego Ty:  Gram często gdy brakuje adminów a wiadomo że aktualnie w okresie wakacyjnym może być gorzej z dostępnością reszty adminów. Lubię czasami posiedzieć na spect i zobaczyć co się dzieje podczas rozgrywki kto nie przestrzega regulaminu :)
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie.. to zależy od dnia i chęci pracy służbowej ale myślę że ok 2h dziennie jestem. 
Kontakt: Steam 
Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Typowy Seba/145.239.19.217:27015/

Posted

Jestem na TAK ,  kandydat ma wieloletni staz i wczesniejsze doswiadczenie w pełnieniu funkcji admina, dodatkowo sam zauwazyl, ze  w okresie wakacyjnym czesto brakuje kogos kto przypilnuje i deklaruje chec poswiecenia 2 godzin dziennie na pilnowanie serwera. Mysle ze warto dac mu szanse i zweryfikowac jego zaangazowanie w praktyce.  :D

Posted (edited)

Siemanko. 

+ Staż 

+ Aktywność

+ Wydaje się być w porządku

+ Chęci w byciu adminem

Tak więc jestem na TAK! :) Powodzonka.

Edited by g0RyL
Posted

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...