Flash4444 Posted August 2 #749992 Posted August 2 Nick na serwerze: grrrr Wiek: 28 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Byłem adminem kilka lat na innym serwerze paintball. Potrafię rozpoznać cztera po kilku rundach. Potrafię dać bany poza menu jaki i sprawdzić różne rzeczy za pomocą amx. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: "grrrr" 21167 STEAM_0:0:794850536 Link do profilu na STEAM: Społeczność Steam :: kacper0408 Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for grrrr Kontakt: Dc ,Steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram bardzo często na serwerze potrafię rozpoznasz czitera i nie lubię braku kultury u graczach do innych. Dziś widziałem typa który ma bana a dalej gra na tym samym steamid i zmienia sobie tylko nazwy. Albo ban jest na nazwe albo bany na menu nie dzialalja czasem, wiec bana na ip powinno być. Dalej gra z czitami z wh aim itp. Kaku95, heheh and bociu 3
Krystus Plastus Posted August 4 #749996 Posted August 4 Wiek i doświadczenie bardzo na plus. Kontakt z graczami średni. Z tego co Cię widuje na serwerze, to wróciłeś do gry chyba niedawno po dłuższej przerwie i nie wiadomo na jak długo - z tego też względu jestem na nie. bociu and Flash4444 2
Kaku95 Posted August 4 #749997 Posted August 4 + wiek + znajomość amx + widuje na serwerze, ogarnięty i kulturalny Jak dla mnie na TAK Przyda się kolejna para rąk do pracy ze znajomością komend, tym bardziej że w ostatnim czasie jest sporo podszywek Flash4444 and bociu 2
strafelegit Posted August 5 #750012 Posted August 5 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Recommended Posts
Top Posters In This Topic
2
1
1
1
Popular Days
Aug 4
2
Aug 5
2
Aug 2
1
Top Posters In This Topic
strafelegit 2 posts
Kaku95 1 post
Flash4444 1 post
Krystus Plastus 1 post
Popular Days
Aug 4 2026
2 posts
Aug 5 2026
2 posts
Aug 2 2026
1 post
Popular Posts
Flash4444
Nick na serwerze: grrrr Wiek: 28 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Byłem adminem kilka lat na innym serwerze paintball. Potrafię rozpoznać cztera po kilku rundach. Potrafię dać bany poza menu
Krystus Plastus
Wiek i doświadczenie bardzo na plus. Kontakt z graczami średni. Z tego co Cię widuje na serwerze, to wróciłeś do gry chyba niedawno po dłuższej przerwie i nie wiadomo na jak długo - z tego t
Kaku95
+ wiek + znajomość amx + widuje na serwerze, ogarnięty i kulturalny Jak dla mnie na TAK Przyda się kolejna para rąk do pracy ze znajomością komend, tym bardziej że w ostatnim czas