Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Twój nick podczas gry: OKMALUMKOOLKAT
Godzina, data zdarzenia: 1.09.2026 godz. 12:35
Mapa: de_dust2
STEAM_ID / IP: STEAM_2:1:1872517277
Uzasadnienie: Trochę się zdenerwowałem, bo na serwerze biegał cziter. Faktycznie mnie poniosło i to było niepotrzebne. Przepraszam i obiecuję poprawę. Proszę o unbana.
*Demka z serwera: Serwer ONLY DD2 DM, demka nie mam

Edited by OKMALUMKOOLKAT
Posted

cziter? a wiesz ze jest u@? albo forum by zglosic by ktos zerknal? poza tym jechales mu po matce XD wiec jakie bez przesady 

Posted (edited)

Z mojego doświadczenia wiem, że kiedy zgłaszam na u@ albo forum to nikt z tym nic nie robi, a zanim ktoś raczy wejść to cziter już zdąży wyjść, więc nie ma sensu zgłaszać.

Edited by OKMALUMKOOLKAT
Posted

to moze akurat jak zglaszasz na u@ to nie ma admina na serwie i jak niby zglaszales na forum jak dopiero co dolaczyles?

Posted
Teraz, Pysiola napisał:

to moze akurat jak zglaszasz na u@ to nie ma admina na serwie i jak niby zglaszales na forum jak dopiero co dolaczyles?

Nie mówię, że zgłaszałem na tej serwerowni. Napisałem, że z mojego doświadczenia wiem, że to nic nie daje, bo używałem u@ czy forum do zgłaszania cziterów na różnych serwerowniach i na każdej ten schemat stale sie powtarza - nikt z tym nic nie robi.

Posted (edited)
8 minut temu, Pysiola napisał:

no to widzisz, popelniles blad ze tu akurat nie zglosiles, bo ktos by sie znalazl kto by sie tym zajal

Już to widzę. Normą stało się nie reagowanie na zgłoszenia. Byłem świadkiem sytuacji (na różnych serwerowaniach) gdzie admin pomimo tego, że był na serwerze nic z takim delikwentkem nie robił. Nie wiem co sie stało, ale to zjawisko zrobiło się aż za bardzo powszechne. Kiedyś tak nie było, dlatego zraziłem się do reportowania.

Edited by OKMALUMKOOLKAT
Posted

no to skoro masz takie podejscie mimo ze nie masz doswiadczenia z ta siecia i nie wiesz jak tu jest to juz twoj problem
na nastepny raz ugryz sie w jezyk albo wyciagnij klawisze moze to Cie powstrzyma przed wyzywaniem graczy

Posted (edited)

A cziterzy dalej sobie będą biegać w najlepsze XD

Obstawiam, że gdybym teraz wszedł a amxbans to nawet nie ujrzałbym jego zbanowanego nicku, bo jestem więcej niz pewny, że nie dałaś mu bana

EDIT: No i sie nie pomyliłem XD

Edited by OKMALUMKOOLKAT
Posted

to tak, po pierwsze @OKMALUMKOOLKAT i @Pysiola spam w temacie byl nie potrzebny, po drugie @Pysiola poproszę jakiś screen/demko/ wycienk z konsoli jak wyzywał. a @OKMALUMKOOLKAT na przyszłośc na naszych serwerach działa coś takiego jak /zglos wysyla ping do wszystkich adminow wiec jezeli jest ktos dostepny to raczej wbije

Posted

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...