NumberOne Posted June 15, 2015 #14669 Share Posted June 15, 2015 W dniu dzisiejszym naprawiłem kilka bugów związanych z klasami. 1. Od teraz w Snajperze normalanie działa 150 obrażeń + inteligencja. 2. Od teraz w Cichym Mordercy zamiast niedziałającego 1/6 jest działające 1/8. 3. Od teraz Wsparcie Soniczne nie ma już zbugowanego natychmiastowego zabójstwa. 4. Od teraz Przemytnik Wojenny nie ma już zbugowanego natychmiastowego zabójstwa. 5. Od teraz Szturmowiec ma lekko zwiększony rozrzut. Wróciłem z urlopu więc zaczynamy pracę. Proszę abyście jakiekolwiek propozycje co do zmian w OBECNYCH klasach, błędów do naprawy pisali tutaj. Piszcie jak najbardziej szczegółowo, będzie mi łatwiej odszukać błędy w kodzie klas. WAŻNY UPDATE! Na serwer wróciły questy. Znacznie przyśpieszą one expienie po 50lvl. Akt 1 - 50lvl Akt 2 - 350lvl Akt 3 - 650lvl Na razie zostaną wyłączone ponieważ muszę dopasować trochę exp. Ogarniemy to co mamy, a potem będziemy zwiększać liczbę klas i perków. Jak ktoś przekroczy 350lvl będzie znowu reset lvl. Musicie mi wybaczyć ich częstotliwość, ale chcę idealnie dopasować exp, a nie chce też przesadzić. Myślę że kolejny będzie już ostatnim resetem tym spowodowanym. Pozdrawiam @NumberOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Take Buty:. Posted June 16, 2015 #9392 Share Posted June 16, 2015 Klasa: Lekki snajper Opis błędu: nie działa 1/2 na natychmiastowe zabicie ze scouta Ewentualne zmiany: sprawdzenie sekcji tekstu klasy w której jest zapisana ta zdolność lub przebudowa klasy (1/3 byłaby za słaba, także odpada ) Klasa: Przemytnik wojenny Opis błędu: zamiast min, rakiet i apteczek, przy opisie co otrzymujemy wyświetla "dostajesz 80" Ewentualne zmiany: Może coś jest po prostu źle wpisane w kodzie? sprawdzić Klasa: Kapral (VIP) Opis błędu: Po wyrzuceniu perku dającego ciche kroki, na całą mapę tracimy bazową zdolność klasy Ewentualne zmiany: Nie mam pomysłów, bug jakiś Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted June 17, 2015 Author #7919 Share Posted June 17, 2015 Jak na razie naprawiłem Lekkiego. Przemytnik jest zbyt skomplikowany - ponad 1000 linijek kodu, więc zanim się doszukam błędu trochę minie. Kapral to podobnie jak bugi z niewidką na klasach i jak się perk na niewdkę dostanie to ona też się buguje, nic nie zrobimy ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heisenberg Posted June 18, 2015 #20213 Share Posted June 18, 2015 Może to nieodpowiedni dział, bo tu chodzi o klasy, jednak w sklepie gdy kupuje się ten skok, który zmniejsza grawitacje to on nie działa i grawitacja jest taka sama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted June 22, 2015 Author #13244 Share Posted June 22, 2015 Wystąpiły komplikacje z klasami, musiałem wgrać backup edytowanych przeze mnie klas. Wieczorem / w nocy wrzucone zostaną ponownie naprawione. Za utrudnienia z góry przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts