Guest Guest Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Nick: Doktor Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na 2 serwerach :db: Nikt nie skarżył się nigdy na moją pracę a wręcz przeciwnie nawet mnie chwalono (skromność przede wszystkim) Znajomość AMXX (W skali 1-10): pewne 8 Staż w CS-sie: ok 6 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Proste: chcę, żeby na servie grało się lepiej. Nie składam tego podania bo lubię się bawić w zarządzanie ale z konieczności i czystej chęci pomocy CoD'owi 200 #2. Nie mam zastrzeżeń do obecnych adminów ale często zdarza się że jak wyjdą to zaraz a to lata aim a to wh... to nie fair i frustruje innych :help: (szczególnie mnie ) dlatego składam moją kandydaturę, hehe. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od kilki do kilkunastu godzin 8) (mam 2 największe lvle na serwerze) Kontakt: skype: paprik321 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Doktor/80.72.34.124:27034/ P.S. Napewno parę osób będzie raziło to że nie posiadam konta Steam. :cray: Dla mnie jest ono zbędne niestety dla niektórych posiadanie Ns wiąże się od razu z brakiem zaufania, czitami itp. Oświecę każdego kto zwróci ,,bardzo'' na to uwagę - na Steamie też można czitować i to bez problemu. Ale to tylko tak na marginesie. Zależy mi bardzo żeby dostać to stanowisko więc ludziska mam nadzieję że pozytywnie to rozpatrzycie to podanko. :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: No ale jesli te Ns bd przeszkodą nie do pokonania to trudn, no przecież się nie obraże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Na nie. "- Obowiązkowo aktywne konto steam;" no nic kryteria trzeba spełniać,a jednak steam jest potrzebny i naprawdę się przydaje szczególnie w obowiązkach admina. -poza tym jesteś znany na servie masz 2 klasy z największymi lvl'ami na servie lecz na tak naprawdę nawet ja Cie nie znam,nie miałem okazji jeszcze z Tobą nawet popisać ani nic,choćby zobaczyć twój charakter stąd również moje nie. Jak dla mnie pierwszą rzeczą zakup stema a w drugiej mierze pokaż na servie że Ci zależy Pozderki elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak steam Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...