Guest Guest Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Nick: N Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): z jakies 3 lata napewno Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 (pare rzeczy sie zapomnialo, ale da rade nadrobic ) Staż w CS-sie: bedzie cos kolo 8-9 lat Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:0:20603687 Dlaczego Ty: Chcialbym pomoc adminom w trzymaniu porzadku na serwerze. Mysle ze jestem dosyc odpowiedzialny na ta pozycje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zalezy na ile czas pozwala, przewaznie po pracy tak te 2-3h dziennie na 100 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/N/80.72.34.124:27034/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaboom!. Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Jak najbardziej na tak (sam go namówiłem ) - Zgłasza osoby łamiące regulamin na [email protected] - Aktywny. - Bezkonfliktowy. - Ogarnięty. Najlepszy kandydat BRAĆ GO !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Też jestem na tak! Tak jak napisał Kaboom, często zgłasza odpały, aktywny, nie ma z nim żadnych problemów i ogarnia A gametracker mówi sam za siebie, N jest 6 w rankingu Chodź za niedługo się to zmieni! Grr :crazy: (Johan goni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu1990 Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Spełnia wymagania, jest ogarnięty, zgłasza cheaterów. Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Jestem na tak: *miły *ogarnięty *często gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Jestem na Tak *Często gra *Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mas3lko Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 będe na tak jak mi napiszesz plugin bo widze 8/10 nie musze grać widze po podaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 To napisze inaczej jezeli chodzi o znajomosc amx. Amx znam z poziomu zwyczjnego admina czyli amx_modmenu zalkiem ogarniety i inne komendy tez znam. Nie ukrywam ze musialbym sobie cos tam z reszty komend przypomniec. Mysle jednak ze to nie jest duzy problem. Mialem z 1,5 roku przerwy od cs i admina wiec moglo sie co nieco zapomniec. Ale z tym jest jak z jazda na rowerze wiekszosci sie nie zapomina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livio Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Wymagania spełnia godziny wiek aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxy Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Widac ze ogarniety typ Dla mnie tak, podanie nie napisane na odwal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Witamy w ekipie. Jeśli możesz, zapraszam na ts'a, bo muszę Ci wyjaśnić kilka rzeczy. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub [email protected] w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...