Guest Guest Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Witam Odkryłem następnego buga, chodzi o to, że gdy ktoś gra policjantem(tarcza+pistolet) i ma jakiś perk, który dodaje broń główną to gracz, który chodzi z tą bronią ma tak jakby razem ze sobą tarcze( nie widać jej), czyli taki gracz gra np. z AUG'iem i po części połowa pocisków się od niego odbija. Nie wiem czy mnie zrozumieliście czy nie, ale po demku będziecie wiedzieć o co chodzi. Szczególnie widać to w drugiej rundzie. demko: http://www37.zippyshare.com/v/42636120/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Faktycznie można zauważyć że niektóre pociski nie wyrządzały mu szkód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Dopisane do listy bugów do zrobienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...