Guest Guest Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 a więc grałem sobie na serverze CoD 500K chociaż wcześniej tam nie grywałem tylko na CoD 200, no ale wszedlem, chwilkę pograłem i wszedłem na textury. No dobrze rozumiem mój błąd wchodząc tam ale dlaczego jakiś admin który ma pewnie z 13-14 lat dał mi bana na zawsze za wejście na txt. Nick admina zEnEk czy jakoś tak nie wnikam. Mam nadzieję , że w jego kierunku będzie jakieś upomnienie ew. odebranie praw administrowania. A ja liczę na odbanowanie. z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 O luju teraz to pojechał napisz na niego skargę daj wycinek z konsoli i dostanie raczej upomnienie, bo nigdy nie widziałem za TXT perma Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Czekamy za wyjaśnieniami Zenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEneK. Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 A więc tak . Nie wiem czemu ale mam jak daje bana mam Czas Permentalny ( nie wiem czemu tak mam ale mam..) Przepraszam to moj błąd , żeby mi działał dobrze amx_bans to bym go zbanował na 30 minut. Przepraszam 2 raz.. Moj Błąd . SS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Permentalny? Od razu powinieneś to zgłosić. UB dla FutureProof, nowa konfiguracja amxmodmenu dla Zenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...