=ReddBuulMyFriend= Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Nick: =ReddBullMyFriend= Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy nie byłęm adminem więc myślę że się sprawdzę w roli Admina ! Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mocne 7 Staż w CS-sie: 1 rok Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ nie ma za często admina Wienc Myślę że przydam się Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2,3 Godziny Kontakt:steam: *KacpereGG[*]~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunny Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 ahahaha http://www.gametracker.com/player/%3DReddBullMyFriend%3D/80.72.33.58:27275/ NS i brak godzin WIENC jestem na nie. EDIT// Żeby nie spamować edytuję Człowieku zacząłeś grać dzisiaj. Masz troche nieco ponad 1h... WIENC tak czy siak NIE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
=ReddBuulMyFriend= Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 Bunny Napisałem 2,3 Godziny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 To podanie to chyba jakiś żart... Grasz na serwerze od dzisiaj i już chcesz Admina? .... Z miejsca odrzucam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...