Lucyfer . Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Witam mam dla was bardzo ciekawa propozycje o zmianie nowych RS ? O to paczka rs http://www95.zippyshare.com/v/gzEzcp7d/file.htmlto jest moja paczka ktore robilem na inne forum tylko mi sie nie chce nazyw zmieniac oceniajcie i mize ktos wgra dzis na serwerek bo sa mega ajebiste mowie wam to oceniajcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Mogłeś się pofatygować i zmienić nazwę tej paczki... Jak dla mnie zbędne, obecne RS są dobre i wpadają w ucho Cieszę się, że RoundSoundy się podobają. @Lucyfer . - tak jak Ci pisałam w wiadomości prywatnej: Obecne RS'y zostały wgrane 2 tygodnie temu i na razie zmiany nie będzie, ale dziękuję za paczkę. Ogólnie w tym temacie możecie wstawiać swoje paczuszki RS'ów na miesiąc maj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Jakbyście mogli wysłać kilka piosenek, które chcielibyście usłyszeć to z chęcią podjąłbym się tego zadania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 jak cos to mam też kilka fajnych paczek jak cos to moge podesłać na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...