secutores Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Nick: -dbr.kuben- Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9.5 [były programista] Staż w CS-sie: 10-11lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty : Hmm ? Kto mnie zna to wie jakie o mnie ma zdanie. Chce Wam pomóc . Z adminami stoi tu krucho . Jestem raczej ogarniętym człowiekiem . z którym dojdziesz do ładu , dogadasz się . Wesoły który lubi nowe znajomości . Lubie pogadać , pośmiać się z ludźmi . nieraz przeszkadzano niektórym graczom na serwerze . Jestem również nerwowy. nie pokazuje tego za bardzo na serwerze ani na forum. Z Graczami się dogaduje. Nie mam wrogów [Tak mi się wydaje] . Wchodząc nieraz na serwer nie ma admina , który mógłby ogarnąć serwer. Chodzi mi o . Ze jest dużo graczy którzy pozwalają sobie za dużo ustnie i pisemnie . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: caly tydzien od 9-11 h [mam urlop trzeba go wykorzystac ;>] Kontakt: Steam / Cs / Ts / Forum https://www.gametracker.com/player/-dbr.kuben-/80.72.33.52:27480/-aktualnie na tym nicku gram https://www.gametracker.com/player/BBQ%20%7C%20D0Do/80.72.33.52:27480/- 2 msc temu gralem na tym ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Po pierwsze to odrabiamy warnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yesey Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Staż w CS-sie: 10-11lat miałeś 8 lat i już grałeś w cs-a ? Wiek+ Często widze + Można dać szanse Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczy27 Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Jestem na tak +wiek +znajomość AMXX +majk +często na serwerze Jeśli dostanie Admina to sądzę że z kulturą też będzie bardzo dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Jasne ze tak +wiek +aktynosc +kultura +micro POZDRAWIAM :hi: :hi: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadbooY. *_* Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Ja również jestem na tak ! Spełnia wymagania i ogarnięty ludź z niego haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
biegam po śniegu Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Tak Aktywny Bezkonfliktowy Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
wandi Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Z czego mi się przypomina to mie tak dawno temu wróciłeś po przerwie zlna którą poszedłeś bez słowa, czy tym razem też tak będzie? Jak dla mnie za szybko to podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
secutores Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Bez słowa ? Hahaha użytkownicy Nie wiedzieli ale SA + tak :)pierw się spytaj a później pisz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoyteceK Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Ja też jestem na tak: -mikro -wiek -doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Zapraszam admina [email protected]##^^ do wypowiedzi. Admin ma na to 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Admin przyjęty na 2 tygodnie próby Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub [email protected] w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...