Photrox Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Nick: Photrox Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): jeszcze nie bylem i mam nadzieje ze bede mogl sie wykazac tutaj. Znajomość AMXX (W skali 1-10): mocne 6 na 10 czytane poradniki. :) Staż w CS-sie: jeszcze nie. Steam / NonSteam: Steam lecz wole NonSteam Dlaczego Ty: duzo jest odpalow na serwie a admina zadko widac wiec dodatkowa para rak sie moze przydac. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: bedzie moze jakies 3-4 godziny gdyz szkola. Kontakt: ts ip: ts.imetin.pl lub tutaj. Mam nadzieje ze dacie mi sie wykazac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virozz Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Na nie -mało czasu spędzonego na forum -nie zbyt często widze cie na serwerze -staż Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleble Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Grasz od 6 dni i chcesz admina to jakiś żart . Staż w cs żaden to jak wykryjesz czita jak nic nie wiesz o cs . Weź się do nauki a nie 4h na cs ;D. jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sizeN Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Konto pod podanie na NIE widać, że jeszcze nie dojrzałeś do roli admina, daj się lepiej poznać i zapraszam na steam !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak linku do GT + brak poparcia u moich poprzedników. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...